Извор:Фото: Јутјуб принтскрин/Grand Magazin/TIOLI Records

ДИМИ ИЗГОРЕЛА КУЋА ДО ТЕМЕЉА Уместо музичке - бетонска плоча

Извор: Нпортал

08.07.2024.

11:17

"ЗАТО ме није било"

Да је живот потпуно непредвидив сведочи музички пут певача, власника једног од највећих естрадних хитова, Горана Димитријадиса, познатијег као Дима.

Његова нумера "Није мене душо убило" не само да је неизоставна на свакој прослави већ 30 година, већ и на концертима његових колега.

– Не постоји рецепт за хит, имао сам среће. Постоји судбина, карма, срећа и када се све то склопи и када дође прави тренутак то испадне тако како испадне. Једноставно заживи у народу. Радио сам у једном ресторану, свирао сам и прва ме је Цакана питала која ти је то песма. Певао сам је и постала је хит док још није ни изашла - испричао је Дима за "Гранд".

Ипак, судбина се поиграла са њим. На самом врхунцу славе коју му је донела само једна нумера, Дима се због велике трагедије повукао из јавног живота.

BloombergAdria.com

- Десила се нека моја лична таргедија, приватна… Из тог разлога ме није било. У две речи - изгорела ми је кућа и ја сам то радио последњих 15,20 година, да скратим. Био сам на свим могућим радијима и телевизијама, али нисам имао времена да гостујем. Нисам радио музичку, већ бетонску плочу - испричао је певач који је упркос трагедији нашао снагу и вољу да настави даље, а његова највећа мотивација била је да изгради нов дом.

Иако се није појављивао на малим екранима, Дима је вредно радио годинама, а све са циљем да заради за нови дом, у чему је и успео.

BloombergAdria.com

- За то време сам певао свуда, са Гоцом Божиновском, Миром Шкорић, Сањом Малетић. Обиша сам обалу Асутралије, радио сам концерте и по Србију. Радио сам, али ме није било на телевизији. Радио сам да бих изградио кућу и због живота наравно. Завршена је кућа, остало је још мало нешто. Градио сам је 15 година, као мали мрав. Морате да будете јаки, не смете да паднете и морате да верујете у оно што радите – поручио је Горан.

(Гранд)