Извор:Фото: АТА имагес

КАО ДА СЕ НИЈЕ ПОРОДИЛА: Перућичина жена задивила линијом

Извор: Нпортал

08.07.2024.

14:52

НЕКАДАШЊА водитељка Катарина Колозеус отпутовала је са супругом Љубом Перућицом и сином на летовање.

Пар је на Инстаграму објавио фотографије из Хургаде, а многе је изненадило како је Катарина после порођаја брзо вратила линију. 

Она је позирала на плажи у црном бикинију са трачицама држећи сина у наручју.

BloombergAdria.com

 

Пре него што је остала трудна, Катарина је морала на операцију, а лекари су им пре тога саветовали да се подвргну вештачкој оплодњи: 

- Она је оперисала бенигни тумор, неку цисту на јајнику. То је све на време урађено, смањила се могућности да затрудни, али доктори кажу да, када се оперишу у том првом периоду, жене буду плодније. Она је морала да прима један хормон након операције, тај хормон не би смео да се прима ако је жена трудна, то се не даје, али су на конзилијуму рекли да мора да прима - рекао је својевремено певач за "Нову" и додао:

- Доктор је тако одредио, иако она није хтела, имала је осећај да то не треба да ради. Тај хормон иначе утиче на жену у смислу да када почне да прима хормон, жена улази у менопаузу и не може да остане трудна. Хвала Богу, баш у том периоду када је примила први хормон, она је остала трудна и видиш како се чуда дешавају. Рекао бих људима да не одустају никада, нама су годинама говорили да иде на вештачку оплодњу, а ми смо бежали од тога, знали смо да не треба силити ствари, да све треба да буде природно. Доктори су нам говорили да улазимо у године, ми смо размишљали о томе када су нас убеђивали, али нисмо хтели.