Извор:Фото: Јутјуб принтскрин/Warner Bros. TV

ОСТАРИО, НЕПРЕПОЗНАТЉИВ Како сад изгледа глумац из Штребера

Извор: Нпортал

08.07.2024.

16:36

КОМИЧАР и глумац Сајмон Хелберг рођен је 1980. године, а већина нас га се сећа као Хауарда из ситкома "Теорија великог праска" ("Штребери") који је својим довитљивим карактером гледаоце безброј пута успео да насмеје до суза. Популарни ситком почео је да се емитује 2007. године, а глумац данас изгледа непрепознатљиво.

Упркос огромном успеху серије, у недавном интервјуу открио је како је умало пропустио улогу која му је донела невероватних 1.000.000 долара по епизоди.

У време кад су му понудили улогу, радио је на шоу програму "Студио 60".

- Било је одлично - велика група људи, добро расположење, али гледаност је била врло ниска. А гледаоци су пресудан део те једначине!

BloombergAdria.com

 

Признао је како се двоумио око понуђене улоге јер није хтео поновно да глуми штребера, али, на срећу, ипак је пристао.

- То је био најбољи курс глуме који сам икада могао имати - изјавио је Сајмон недавно у интервјуу за америчке медије на тему "Теорије великог праска" те додао: "Дошао бих кући и помислио да сам тако срећан што сам могао да вежбати глуму радећи ово пуних 12 година. Када снимате сваке недеље пред публиком, научите пуно о наступу, али и о томе како да се одупрети стресу.

BloombergAdria.com

 

Серија је 2019. постала најдуговечнији ситком са једном од најбољих продукција у историји телевизије. У периоду од 12 година огроман број гледалаца појавио се у свакој од 279 епизода, нестрпљиви да виде какве анегдоте очекују генијалне, али неугодне научнике Шелдона, Леонарда, Хауарда, Реја, Ејми, Бернадет и Пени. 

Хелбергова идућа запаженија улога била је 2016. године када је глумио уз Мерил Стрип и Хјуа Гранта у филму "Florence Foster Jenkins" редитеља Стивена Фрирса. Играо је улогу пијанисте Космија МекМуна, и био номинован за награду Златни глобус за најбољег споредног глумца. Хелберг није само глумио у филму, већ је свирао и клавир.