Извор:Фото: Antonio Ahel/ATAImages

УПОЗНАЛИ СЕ НА ПОСЛУ: Зашто је пропао први брак Сање Кужет?

Извор: Нпортал

09.07.2024.

07:20

СВОГ првог супруга Сања Кужет је упознала на радном месту...

Сања Кужет на Видовдан је родила трећег сина, који је понео име Вук. Тим поводом, њен емотивни партнер Немања Живојиновић организовао је гала славље на којем су се окупиле бројне познате личности.

Сања и Немања, као што је познато, већ имају једног дечака, Страхињу. У првом браку, који је склопила пре десетак година, лепа водитељка добила је сина Андрију.

Свог првог супруга Сања Кужет је упознала на радном месту. Тачније, она је градила водитељску каријеру, док је он био члан обезбеђења власника телевизије Пинк.

BloombergAdria.com

- Дружили смо се две године, а онда и заљубили, па венчали, добили дете, развели, али и даље остали у истој фирми – причала је Сања, која се на брак ставила тачку после само годину дана.

Водитељка је спричала је и због чега је до тога дошло, али и како данас функционише са првим мужем.

BloombergAdria.com

- Ако је неко добар човек, делим мишљење да након свега можемо да останемо добри људи. Не морамо да будемо пријатељи. Не морамо се обилазити по славама, напротив. Свако својим путем. Али, због нашег детата, зашто да не будемо у добрим односима - говорила је Сања у "Балканском улицом" и додала:

- Уосталом, ја сам бирала тог човека, и оне је бирао мене, јер ми имамо неке квалитете. Заиста не могу да кажем ништа лоше о њему.

У разговору Сања Кужет је искрено признала:

- Једноставно, заједница није успела. Љубав је нестала.

(Сторy)