Извор:Фото: Профимедиа

Зашто боксерице напред имају РУПУ? Није само због мокрења!

Извор: Нпортал

11.12.2021.

16:52

ПРОИЗВОЂАЧ доњег рубља "Sheath" недавно је разјаснио због чега су направили рупе на предњој страни боксерица, технички познате као "муве". Кажу да је једна од њених главних сврха, једноставно, да омогући мушкарцима да лако извуку свој полни орган како би уринирали без скидања боксерица.

- Рупа у вашим боксерицама назива се и мува - објаснили су произвођачи доњег рубља на својој вeb страници. - Можете извадити споловило како год желите, али функционални израз је и даље мува. Зашто је ту? Погађате! Сврха муве је да вам олакша мокрење док носите боксерице.

Они такође цитирају анкету која сугерише да само 1 од 5 корисника боксерица заправо користи рупу у ту сврху. Они наводе да би мува могла да има и другу функцију у модерним боксерицама: да пружи удобност и потпору доњим регијама.

BloombergAdria.com

 

- Данашње модерно доње рубље није слично ономе што су мушкарци носили чак и пре неколико деценија. У прошлости је ово подручје било равно. Овај дизајн не даје мушкарцу природан начин да се његов пенис обликује. Срећом, мушкарци данас имају више опција. Нове боксерице и мушке гаће имају дизајн који заправо има пространију торбицу. Овај нови дизајн торбице даје мушкарцу више дефиниције, удобности, потпоре и слободе - објашњавају из "Sheath"-a.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".