Извор:Фото: Antonio Ahel/ATAImages

ВИШЕ НЕ КРИЈЕ: Сале нову девојку упознао ПРЕ БРАКА с Јованом

Извор: Нпортал

09.07.2024.

13:00

ВЕСТ о разводу Јоване и Салета изненадила је многе...

Сале Тропико, фронтмен "Тропико бенда", и певачица Јована Пајић читаву деценију важили су за један од најскладнијих парова на јавној сцени. Стога је вест о разводу, која је стигла крајем 2021. године, све изненадила.

Након тога, обоје су се повукли из јавности. Јована је недавно, гостујући код Гоце Тржан, на тему нових емотивних веза искрено признала:

- Нисам себи поставила никакве ултиматуме. Отворена сам за живот, певам, радим. Ипак, прошло је мало времена, две године. Субјективни осећај ми је три месеца. Вероватно ћу, када се животно стабилизујем, бити отворенија.

BloombergAdria.com

На радост публике, Јована је снимила нову песму и најавила повратак на сцену. У међувремену време проводи са ћеркама и пријатељима, понајвише са Маријом Шерифовић.

Заједно су путовале у Америку, одакле се Јована Пајић вратила пуна утисака.

- Деца уживају јер су на распусту, били смо у Будви, а ишла сам и код Марије Шерифовић у Лос Анђелес. Пријало је, али је било кратко. Одушевила сам се љубазношћу људи, али тамо не бих могла да живим.

За разлику од Јоване, Сале Тропико поново је нашао срећу на емотивном плану. Његова изабраница није из јавног живота, а певач не жели да открије њен идентитет.

BloombergAdria.com

- Моју претходну везу сте имали на кашичици, па сада не бих пуно причао. Између осталог, и због моје деце, да их заштитим од тога - поручио је у једном интервјуу.

Ипак, гостујући на Хyпе телевизији, Сале Тропико је открио занимљив детаљ. Наиме, на питање да ли је девојку упознао док је још носио бурму, кратко је одговорио:

- Нисам, упознао сам је много пре брака са Јованом.

(Story)