Извор:Фото: Јутјуб принтскрин/tirorere0/ Zadruga

"СХВАТИЛА ДА ЋЕМО ДА ИЗАЂЕМО СА НУЛОМ": Иван очајан

Извор: Нпортал

09.07.2024.

13:58

У ријалитију "Задруга Елита 7" се захуктао нови љубавни троугао.

Вишегодишњи ријалити учесник је ушао у ријалити "Задруга Елита 7" са супругом Јеленом Маринковић која га је преварила са Урошем Рајчићем. Рајчић је признао Маринковићу да је био интиман са Јеленом. Пре само годину дана Иван и Јелена су се заклели на вечну љубав: 

Маринковић је рекао да је његова супруга била решена за тај чин јер је пала у дубоки очај јер је наводно свесна да због свакојаких кршења правила у "Елити" излази, наводно, без хонорара.

- Мени је ово страшно, мајке ми - рекла је Маја Маринковић.

- Живимо од мојих хонорара последњих 5 година. Она ништа није зарадила у ријалитијима, све је на казне дала. Довео сам је у стан. Сада је схватила да ћемо можда одавде да изађемо са нулом. Њени продају стан, треба да јој ћале да откупнину и хонорари одавде и онда да купимо нешто - рекао је Иван.

BloombergAdria.com

 

- Али да ли је то вредно? Ипак, 6 година заједничког живота. Да си најгори да ћу бити са тобом. Ало, бре, 4 дана пред крај ријалитија да ово уради - поставила је питање Маја

- Е, али она синоћ иде са интервјуа и прича све сте слагали, покушавају да ми наместе, а данас све признаје - био је у шоку Иван.

- Нисам могла да верујем за Јелену, а како муж да поверује - рекла је саосећајно Шпаравало.

- Ја сам њихов флерт видела још 5. месеца, кунем се - рекла је Јована.

BloombergAdria.com

 

Иван Маринковић је у току емисије рекао цимерима да га је и ћерка Лена, коју је добио у браку са Гоцом Тржан упозоравала на Јелену.

- Говорили су ми да се склоним од ње, Лена ми је говорила да се склоним од ње. Ја сам све растерао због ње, ја ово сигурно сањам. Ово није могуће. Она је мени рекла да нас извучем вечерас, да је то на мени, како ја то схватам као шалу - открио је Иван.