Извор:Фото: Профимедиа

А ЈОШ УВЕК У БРАКУ: Никола Пековић има нову девојку?

Извор: Нпортал

09.07.2024.

21:05

КАКО МЕДИЈИ преносе Никола Пековић нашао је нову љубав због које је и оставио своју још увек закониту супругу.

Према незваничним информацијама, прослављени кошаркаш већ месецима није у Црној Гори, а наводно са изабраницом борави у околини Београда, где она има породично имање.

BloombergAdria.com

 

- Може се рећи да Никола живи другу младост и то му и те како одговара. Јако се заљубио и све је оставио због нове девојке. Питање је тренутка када ће званично да буде разведен. Иако судски није слободан мушкарац, то га не спречава да живи са својом партнерком и да заједно путују. Виђени су с пријатељима и у Црној Гори. Ипак, највише времена проводе у околини Београда, где она живи - каже извор упућен у живот спортисте и наставља:

- Планирали су да ово лето проведу на приморју, али сада, када се сазнало за њихову везу, можда то и избегну како их нико не би сликао заједно. Он се труди да сачува приватност, али му то не полази за руком, јер се увелико прича о разводу од супруге Виолете.

Прослављени кошаркаш и његова још увек законита супруга, докторка радиологије Виолета, упознали су се 2015. године, а већ у јуну следеће године венчали су се на гала прослави у Бечићима. У фебруару наредне године добили су сина. На њиховом свадбеном слављу у лукс хотелу било је око 400 званица, које су углавном доносиле коверте са новцем које је чувао Николин друг. Госте су тада забављали Мирослав Илић, Ђани, Ана Бекута, Бане Мојићевић, Рада Сарић и Динча.

Виолета се, иначе, огласила поводом горепоменутих навода, те на приче о Николиној новој девојци кратко рекла:

- Немам коментар на то што ме питате.

Курир / Блиц