Извор:Фото: Принтскрин/Инстаграм/callmenaumi/АТА имагес

"СВАЂАМО СЕ" Амиџић изнео детаље из брака

Извор: Нпортал

10.07.2024.

07:37

ВОДИТЕЉ Огњен Амиџић и његова изабраница Мина Наумовић у марту ове године добили су сина којем су дали име Перун.

Он је сада проговорио о Мини и открио како се сналази као мајка, али и каква је она приватно.

- Сјајно се сналази. Она је веома посвећена. Окренута породици и беби. Стварно ми је и велика подршка, осећа ме и разуме и све постиже. Буквално десетка - прича Огњен.

Иако све делује да је код њих идеално, Огњен признаје да постоје свакодневне свађице.

BloombergAdria.com

 

- Наравно, свађамо се некад, као и сви. Али то су дневне неке свађице, али никада ништа озбиљно. Никада се нисмо посвађали нешто велико, баш се добро капирамо.

Амиџић не крије да га супруга понекад и критикује.

- Она је перфекциониста и онда све што ми замери ја то волим јер је то критички јер је то углавном за посао. Око куће све мора бити цакум пакум, то не може нико да јој присмрди. И онда ту имамо мало свађице јер она види нешто што ја не видим. Ја то поштујем јер ако се сви трудимо онда ће то бити близе перфекцији све - рекао је водитељ и открио да ли имају помоћ у кући и око бебе:

BloombergAdria.com

 

- Наравно имамо. Покушавамо да и послове ускладимо и све што радимо.

Љубав Мине и Огњена родила се на послу, те смо њу гледали у његовој емисији где је имала свој сегмент "Пази Мина", али се повукла са малих екрана након што је остала у другом стању. Он је сада открио да ли ће се Мина враћати.

- Ја бих волео. Ја сам је упознао, знам како ради и размишља и мислим да је један од највећих потенцијала женских телевизијских код нас. И када она уђе у то и посвети се максимално и када одлучи да то ради, она ће то да искида. Тако да бих волео да се врати, мада је она капацитет већ сад. Па сад како она буде хтела, договорићемо се - додао је.

(Блиц)