Извор:Фото: Профимедиа, Инстаграм принтскрин/arynasabalenka, Х принтскрин/@Sabanewsss

"РАСТУРА БРАКОВЕ" Након самоубиства дечка – ожењени мушкарац

Извор: Нпортал

10.07.2024.

09:36

ИАКО је тениска публика обожава, коментари су махом негативни након што су откривени нови детаљи о приватности белоруске спортисткиње.

У марту ове године, свет је шокирала вест да је Константин Колцов, емотивни партнер белоруске тенисерке Арине Сабаленке и бивши хокејаш, извршио самоубиство скоком с 23. спрата хотела у Мајамију.

Позната спортисткиња доживела је овај трагичан губитак у очи Мастерс турнира на Флориди, а у свом првом оглашавању се захвалила навијачима на подршци и изливима љубави, након смрти њено дечка, с којим је провела три године.

BloombergAdria.com

– Ваше брижне поруке ми много значе и носим их са собом сваког дана. Веома сам вам захвална за све – истакла је Белорускиња на Инстаграму.

Позната по менталној снази, Сабаленка је наставила с такмичењем и остала јака, а ускоро је показала да је спремна да настави даље, поделивши у мају фотографије с новим дечком.

Како су пренели медији, у питању је Јоргос Франгулис, бразилски бизнисмен грчког порекла и успешни бизнисмен. Он је познат као директор "Оукберија", компаније која се бави производњом здраве хране, и један од спонзора Формуле 1.

Арина је најпре показала како је с Франгулисом уживала у Италији, где су гледали трке заједно, а видели смо их како се држе за руке, љубе, грле...

BloombergAdria.com

Након што су освануле фотографије белоруске тенисерке с бизнисменом, огласила се његова супруга Бех Арментано. Како је пренео Даилy Маил, она је на питање једног тениског фана да ли јој је "Сабаленка уништила брак" одговорила:

– Удата сам за Јоргоса, али тражићу развод. Они су у вези још од Калифорније – одговорила је.

BloombergAdria.com

Како показују подаци на њеној страници на Фејсбуку, Арментанова је удата за Франгулиса од 2016. године, а он је у међувремену обрисао њене фотографије са својих профила на друштвеним мрежама.

И Константин Колцов, Сабаленкин покојни партнер, био је ожењен када су се заволели, а он је с бившом супругом Јулијом добио троје деце: Данијела, Александра и Стефана. Након што је обелодањено да су хокејаш и тенисерка у вези, његова супруга је на Инстаграму поручила "девојкама које јуре туђе мужеве" да је то зло.

Међутим, након извесног времена је поручила да се каје због ове поруке и након Константинове смрти за медије о Сабаленки рекла:

BloombergAdria.com

– Она је фина девојка. Мој пост од пре неколико година био је диктиран емоцијама, био је веома болан. Много сам волела Константина... али Сабаленка се лепо односила према мојој деци, тако да имам нормалан однос према њој.

Фанови, међутим, нису одушевљени, па су рубрике за коментаре након што је откривено да је Аринин нови дечко ожењен преплавиле негативне реакције. "Она није добра особа", "Може ли она да обрати пажњу на слободног човека?", "Кад је пре овако срећно заљубљена?", "Растурачица бракова"... неки су од коментара.