Извор:Фото: Профимедиа / Инстаграм принтскрин/danijelastajnfeld, Тара Радовановић

НАСТАВЉА БОРБУ: Данијела Штајнфелд тужила Бранислава Лечића

Извор: Нпортал

10.07.2024.

17:17

ДАНИЈЕЛА ШТАЈНФЕЛД још једном је одлучила да тужи Бранислава Лечића.

Глумица Данијела Штајнфелд покренула је приватну кривичну пријаву против глумца Бранислава Лечића због јавне увреде.

BloombergAdria.com

 

Наиме, у Првом основном суду у Београду одржано је рочиште у поступку који је глумица Данијела Штајнфелд покренула против глумца Бранислава Лечића.

У питању је приватна тужба због јавне увреде. Како је за Блиц ТВ рекла адвокатица Софија Илић, окривљени Бранислав Лечић је гостујући у телевизијским емисијама говорио неистине о њеној клијенткињи што представља увреду.

BloombergAdria.com

 

Данашње рочиште заказано је због покушаја медијације, међутим, до тога није дошло. Судија Душица Ристић је наредно рочиште заказала за октобар када ће бити предочени докази и саслушане обе странке у поступку.

Подсетимо, ово није први случај да се ово двоје глумаца нађу пред правосудним органима. Пре три године Данијела је изашла у јавност са тврдњом да ју је 2012. године Бранислав Лечић силовао.

Покренула је кривичну пријаву, покренут је и поступак, обоје су саслушани у ВЈТ које је касније ту кривичну пријаву одбацило. Тај предмет и даље привлачи пажњу јавности, а о којим се тачно увредама ради у овој приватној тужби знаће се у октобру када буду изнети докази.

Блиц