Извор:Фото: Јутјуб принтскрин/ALFTV, Профимедиа

УЖАС: Дечак из серије "Алф" и његов пас нађени МРТВИ у ауту

Извор: Нпортал

11.07.2024.

09:16

ПОРОДИЦА је мислила да је 12. јуна отишао да уновчи чекове, али пошто се није вратио кући - пријавила је нестанак.

Глумац Бенџи Грегори,који се прославио улогом дечака у светски популарној серији "Алф", пронађен је мртав у свом аутомобилу у Аризони.

BloombergAdria.com

 

Грегори је имао 46 година, а као дете се прославио улогом у хит серији о обичној породици која крије ванземаљца Алфа у својој кући. Овај ситком који су Срби обожавали, био је изузетно популаран у целом свету, а Бенџи је играо Брајана Танера, млађег сина породице који се радо играо и дружио са Алфом.

Како преносе медији, глумац је преминуо од топлотног удара добијеног у затвореном аутомобилу, а поред њега пронађен је мртав и његов пас Ханс.

Иначе, Грегори је патио од депресије, али и поремећаја сна због којег је понекад данима био будан, испричала је медијима његова сестра Ребека.

Тела Бенџија и пса пронађена су у колима и тренутно је теорија да је заспао у врелом аутомобилу, изгубио свест и потом умро од топлотног удара. После ове страшне вести цео свет је у шоку.

Након снимања серије "Алф", емитоване од 1986. до 1990. године, Бенџи је играо у серијама "Зона сумрака", "Фантастични Макс", "А тим", "Панки Брустер", као и филму "Јумпинг Јацк Фласх".

Пре више од 20 година, напустио је глуму и приступио америчкој морнарици. Добио је часни отпуст из медицинских разлога 2005. године.

Република