Извор:Фото:АТА имагес

КРАТКО И МИЛО: Марија дала ћерци популарно име

Извор: Нпортал

11.07.2024.

11:24

НАСЛЕДНИЦА Џеја Рамадановског Марија Рамадановски породила се и на свет донела девојчицу.

Поводом Маријиног порођаја, огласила се Андријана Томанић, која је певачем провела последњих 20 година живота. Открила је како се Марија осећа после порођаја: 

- Пресрећна сам. Добро нам дошла Миа. Честитам мами Марији и тати Стефану. Срећно рођење Мие - рекла је она.

Име Миа, актуелно је сигурно десетак година у региону и у иностранству. Значење имена се тумачи на више начина. Интересантно је да је то скраћеница од "Марија". 

Корени имена Миа долазе од италијанске речи "миа"што значи "моја", а исто значи и грчка реч "меа", а за коју се сматра да је основа за грчко порекло поменутог властитог имена.

Марија Рамадановски је прошле године стала на луди камен са својим изабраником Стефаном Давидовићем. Пар је обавио грађанско венчање биће у једном ресторану у којем се одржава и свадбено весеље.

Млади брачни сапутници плесали су први плес уз песму покојног Џеја:

Иначе, ћерке покојног Џеја Рамадановског Марија и Ана подржале су пројекат Александра Радуловића Футе о "Џеј трибуте бенду".

- Ако Бог да, с обзиром да сам у другом стању, чим се опоравим надам се да ћу бити део тог бенда. Дајем им подршку и то је прави погодак. Мислим да је публика остала жељна тате и татиних наступа, кроз овај бенд ће и даље живети и он и његове песме - рекла је ћерка легендарног певача, па открила како је дошло до сарадње и да ли била изненађена поводом исте.

- Чули смо се преко новинарке са господином Футом, сестра и ја смо на све то пристале, јер опет кажем, они су људи које је тата јако поштовао, волео и стално помињао, тако да не видим ништа лоше у томе - рекла је Марија.

(Телеграф)

#ВИП #Марија Рамадановски #порођај Марија Рамадановски #Ћерка Марија Рамадановски #име ћерка Марија Рамадановски #Џеј Рамадановски