Извор:Фото: Принтскрин Инстаграм/bursacaleksandra_official

"ГДЕ ИДЕ ОВАЈ СВЕТ": Певачицу пробудио врисак покрадене жене

Извор: Нпортал

11.07.2024.

11:52

У току јутарњих часова се догодила пљачка у Земуну, а певачица је открила да ју је врисак жене пробудио.

Александра је на свој Инстаграм стори ставила фотографију починиоца и додала: 

- Јутрос сам мислила да сањам када сам чула вриштање. Где иде овај свет? - написала је она, па додала:

BloombergAdria.com

Да је срећна у љубави са десет година млађм изабраником, недавно је признала певачица. Стеван је Александру верио у Паризу.

- Тачан датум када смо се упознали бисмо ипак задржали за себе. Верујте, везу кријемо и више него што можете да замислите и поносни како смо у томе успели. Трудили смо се да јавност не сазна, није да није било тешко, али смо успели - рекао је певач.

Коментари на мрежама да је "Александра упецала пилетину" му, каже, не сметају.

- Не видим ништа лоше у томе, неприметна је разлика у годинама ако све фукнционише како треба. Искрено, од првог дана ме је научила да будем упоран и стрпљив, процените сами зашто. Заиста ме је научила како да поднесем све ударце које носи овај посао, а исто тако и одређене животне и на томе сам јој бескрајно захвалан - каже Стеван и открива због чега је баш одлучио да је вери у Дизниленду:

- Одувек је причала да жели са вољеном особом да оде у Дизниленд. С обзиром на то да је одабрала мене, одлучио сам да заиста памти то путовање до краја живота. Она је по природи као права девојчица, тако да је све то морало бити бајковито. Свадбу планирамо крајем године. Припреме су у току и сигурно ћете бити обавештени на време. Битно је да су кумови изабрани, остало ћемо све лако - рекао је он за "24седам"