Извор:Фото: Профимедиа

Преминула мајка Џон Бон Џовија - три дана пред свој рођендан

Извор: Нпортал

11.07.2024.

12:28

МАЈКА легендарног музичара Џона Бон Џовија, Керол Бон Џови, преминула је у 83. години у медицинском центру у Њу Џерзију.

- Наша мајка била је снага на коју се морало рачунати, њен дух и став обликовали су ову породицу. Много ће нам недостајати - изјавио је музичар након трагичног губитка, пише Пеопле.

Џон Бон Џови је у ранијим интервјуима често истицао да су му родитељи били велика подршка током каријере.

BloombergAdria.com

- Увек су ме подржавали, што је било невероватно. Јер сам могао доћи кући у један или два ујутро, а морао сам бити у школи до осам сати. Само су рекли: 'Дођи на време за школу, знаш да је то твоја одговорност, али следи свој сан'. Како сам постајао старији, схватио сам да је музика велики дар који сам добио од својих родитеља - испричао је музичар једном приликом за медије.

На путу до славе увек је имао подршку своје мајке Керол, која га је бодрила и давала му ветар у леђа да целом свету покаже свој таленат за музику. Са 17 година Џон је радио као чистач у музичком студију свог рођака Тонија, а када је 1980. године музичар Меко снимао песму у том студију Тони је предложио Џона да отпева песму "Р2-Д2 Wе Wисх Yоу А Меррy Цхристмас". Тада је све кренуло и била је то прва његова потписана песма. три године касније добио је понуду да сними плочу. Остало је историја.

BloombergAdria.com

Највећи хитови бенда Бон Џови, чији је фронтмен Џон, су "Ит'с мy лифе", "Алwаyс", "Невер Саy Гоодбyе", "И'лл бе тхере фор yоу", "Рунаwаy" и многи други.