Извор:Фото: Профимедиа

"АДВОКАТЕ ТРЕБА ДА БУДЕ СРАМОТА": Огласио се Данкин отац

Извор: Нпортал

11.07.2024.

13:46

Огласио се отац мале Данке након саслушања осумњиченог за убиство.

Дејан Драгијевић, осумњичен за убиство девојчице у Бањском Пољу, сада негира све оптужбе које су му стављене на терет. Отац нестале девојчице Милош Илић наводи да адвокати уче осумњичене за убиство! Како је Информер раније извештавао, Дејан Драгијевић, осумњичени за убиство девојчице Данке Илич, након што је изнео своје личне податке и детаље о свом кретању кобног дана. Драгијевић је променио плочу, па је данас тврдио да није убио девојчицу, као и да је није видео на путу у Бањском Пољу.

Још већи скандал на данашњем суђењу представља чињеница да је навео и да је није задавио ни унео у аутомобил, а тело бацио на депонију. Ова драматична промена у исказу осумњиченог изазива додатну пажњу јавности и оставља многа питања отвореним.

Након ових информација које су пренели медији, огласио се и отац Данке Илић, Милош за Републику.

"Ето видите проста посла, да не кажем сељачка. И ти адвокати што их уче шта треба да раде за овакав случај треба да се срамоте своје дипломе. Све ће кад-тад изаћи на видело!

Подсетимо, данас је у Више јавно тужилаштво у Зајечару доведен Дејан Д, један од осумњичених за убиство двогодишње девојчице Данке Илић, који би данас требало по други пут да буде испитан. Осумњиченог су довели припадници полиције марицом из притвора. Ново саслушање је заказано на молбу осумњиченог, који је у тужилаштву након хапшења признао да су он и Срђан Ј. девојчицу ударили колима, ставили је у аутомобил и тело бацили на депонију.

Други осумњичени за овај злочин, Срђан Ј. је, недавно на поновљеном саслушању негирао убиство девојчице, док се након хапшења бранио ћутањем.

Поред Дејана Д. и Срђана Ј, у овом случају је осумњичен и отац Дејана Д. због сумње да помогао свом сину да премести тело девојчице. Дејан Д. и Срђан Ј. се налазе у притвору, док је Радослав Д, отац осумњиченог Дејана Д. недавно пуштен да се брани са слободе. Рођени брат Дејана Д, Далибор Драгојевић је преминуо 7. априла у просторијама Полицијске управе у Бору током задржавања.

Двогодишња Данка Илић нестала је 26. марта у Бањском пољу код Бора, а полиција је, након 10 дана потраге и детаљних провера свих трагова и информација, ухапсила Срђана Ј. и Дејана Д. из Бора, за које се сумња да су девојчицу ударили аутомобилом, а затим њено тело ставили у гепек кола и однели на депонију.

Тело девојчице још није пронађено.

(Мондо, Република) https://video.novosti.rs/planeta/video/11429-odrzavanje-zeleznice-u-japanu-humanoidni-robot-za-odrzavanje-linija#brid_cp_my-player