Извор:Фото: ТВ Пинк принтскрин/Задруга 7 Елита

Где је пас Весна после избацивања из "Елите"? (ФОТО)

Извор: Нпортал

11.07.2024.

22:16

ЈАЊУШ је рекао да ће након "Елите" морати да тражи стан, те да не жели да Весна буде стално затворена док се он не снађе.

Пре пар месеци је Марко Јањушевић добио пса Весну, а она је све до пре пар дана била саставни део ријалитија.

Још у јануару је Урош Станић желео да изненади Марка Јањушевића Јањуша, те је замолио Дрво мудрости да задругару поклоне пса. Тада је продукција послала костим пса, којег је Урош морао да носи 48 сати, а Јањушевић да се брине о њему.

Када је Урош одрадио успешно задатак, на имање у Шимановцима је стигла Весна.

BloombergAdria.com

Откако је Марко Јањушевић Јањуш добио пса, сви задругари су се једнако бринули о њој. Весна је побрала симпатије свих такмичара као и гледалаца, а када је напустила "Елиту" многи елитари су се растужили. Сада је коначно откривено ко се стара о њој.

Наиме, Јањуш је рекао да ће након "Елите" морати да тражи стан, те да не жели да Весна буде стално затворена док се он не снађе. Пас је отишао код једне Маркове пријатељице која има велико двориште и која ће сигурно бринути најбоље о Весни до даљењег.

У питању је Гордана Џехверовић, познатија као Мама Џехва, која је то открила на свом Инстаграм профилу. Она је поделила стори на којем се види да је Весна код ње и да ужива у дворишту, а до када ће тамо остати, остаје нам да испратимо.

(Курир)