Извор:Фото: Shutterstock

"БИЛО ЈЕ СТРАШНО!" Прве фотографије несреће на НБГ-у (ВИДЕО)

Извор: Нпортал

12.07.2024.

10:13

У РАНИМ јутарњим часовима дошло је до стравичне саобраћајне несреће на Новом Београду, на углу Булевара Зорана Ђинђића и Антфиашистичке борбе, када је дошло до судара аутомобила и комбија, а у овом удесу једна женска особа је затражила лекарску помоћ!

- Јутрос око 8.45 часова дошло је до саобраћајне незгоде када је дошло до судара комбија и аутомобила. Нема теже повређених особа у овом удесу, међутим, једна жена је затражила лекарску помоћ - речено је из МУП-а за Курир.

На доступним фотографијама на друштвеним мрежама објављене су фотографије на којима се може видети да су деловим аутомобила разбацани по путу, с тим да је од силине ударца, одваљен и семафор у овом делу града.

Очевици несреће кажу да је призор на Новом Београду језив, у аутомобилу се налази жена која је, наводно, без свести.

- Било је страшно, као бомба да је одјекнула. Истрчали смо и видели разлупана возила. Једна жена као да је без свести у колима, а изашао је човек сав у крви - рекао је један од очевидаца несреће за "Телеграф.рс".

На лицу места, налази се полиција, као и екипа Хитне помоћи, а након извршеног увиђаја, знаће се више како је дошло до саме несреће.

(Телеграф)