Извор:Фото: АТА имагес

"ДА МЕ НЕ ВРЕЂА": Драганова бивша тврди да је Бранка трудна

Извор: Нпортал

12.07.2024.

11:53

МАЈКА Дарка Лазића, Бранка Лазић је у вези са Драганом Пауновићем, за ког се наводно удала тајно у Бечу.

Прво је Бранка демантовала тајно венчање, а онда је Драган рекао да су склопили брак, док је Дарко изјавио да није упознат шта се дешава и да његова мајка није у браку, да је реч о несланој шали. 

- Нема шта да ми се извињава због свега што се десило, ја само не волим да иде преко мојих леђа. Ја немам ништа против њих нека буду у вези, али да су склопили брак мајка би ми то рекла, не би ме сигурно лагала - рекао је Лазић, па открио због чега је Драган причао да су се венчали.

- Он се наводно шалио да су се венчали, али то није нимало лепа шала.

Певач је изјавио прво да им не дозвољава да се венчају, а онда је променио одлуку: 

- Ја нисам имао ништа против тога да се они венчају, али не можеш да се шалиш са таквим стварима и притом када сам ја ван државе. Њих двоје сада могу стати на луди камен једино кад ја умрем. Не дозвољавам да се венчају када се овако понашају... Ма уосталом, боли ме уво нек се венчавају. Кад мало боље размислим, не занима ме, нека раде шта хоће, шта имам ја да се мешам. Боли ме бре уво више нек се венчавају, нека раде шта хоће, баш ме брига, само нека ме не узимају у уста - рекао је Дарко за "Информер" раније. 

Сада ова прича почиње да се компликује, јер се редакцији "Света" јавила Драганова законита супруга која је изјавила да је Бранка узнемирава. 

BloombergAdria.com

 

- Желела бих да нас Бранка Лазић не вређа и остави нас да боравимо у Грчкој на одмору без стреса. Попила је неко вече и послала поруку са вређањем - рекла је Слађана која је потом алудирала да је Даркова мајка у другом стању: 

- Изгледа да ће Дарко имати бату или секу. То ће вам већ Бранка објаснити. Само желим да проведем остатак одмора у миру. Контактирајте Драгана, само да ме не вређа не дира. Имам доста материјала за фамилије Лазић. А то за бату или секу сам чула од Драгана и Бранке, пошто сам била присутна док је дотична причала са Драганом преко телефона.