Извор:Фото: Принтскрин/ТикТок/nikolabeljin

СИН ДРАГАН ИГРА ФУДБАЛ: Показао шта уме

Извор: Нпортал

12.07.2024.

13:58

ГЛУМАЦ Ненад Окановић ухваћен је у спортском елементу.

Неко је снимио чувеног глумца Ненада Окановића на терену док игра фудбал и снимак окачио на друштвене мреже.  

Делује да глумац воли када су паузе на снимању да заигра фудбал те је  обукао је дрес Јединства из Влајковца показао своје умеће на терену.  

У једном моменту се толико уморио, да је легао да одмори.

- Син Драган почео да игра фудбал, пише у опису видеа.

Ненад се прославио улогом сина Драгана у хит серији "Село гори а баба се чешља". Редитељ поменуте серије открио је како је бирао глумце за овај пројекат:

- Надимак Мирољуба Трошића је и у његовом стварном животу био Ђода. У мом и његовом родном селу Медвеђа заједно смо провели детињство и младост. Знао сам шта чучи у њему. Када сам одлучио да створим лик сеоског радозналца и доконаша у Петловцу, без обзира на то што никада пре није стао пред камеру, знао сам да је то Ђода, да он то може. Онакав какав је био приватно, требало је само да уђе у серију. И видели сте шта се догодило. Ђода је постао планетарно вољен и популаран. Али пре свега тога, постојао је један услов: да за време снимања, које је трајало десет година, престане да пије. Ђоде, нажалост, више нема, али сам испуњен миром и срећом због спознаје да сам му макар толико продужио и живот ― препричава Радош Бајић.

- Првак Крушевачког народног позоришта Милија Вуковић, који је у серији "Село гори..." играо Митра из Дубича, једног дана је дошао на снимање и рекао ми да ли бих волео да видим једну малу из Крушевца за коју он мисли да је талентована. Било је то време када сам развијао причу о женидбама сина Драгана и када сам у глави стварао лик Зорице из Секурича. Неколико дана касније срео сам се са Ољом Левић и одлучио да јој поверим улогу. Први пут је стала пред камеру па сам са њом морао много да радим, али се исплатило јер је на крају била одлична. Радујем се што је добила шансу у сапуници која се са успехом емитује на ТВ Прва, али видим да у интервјуима које даје избегава да говори о својој првој великој улози и томе ко ју је открио и увео у свет филмске глуме. Зашто? Ваљда она зна ― говори Радош Бајић.

BloombergAdria.com

 

Потрага за ликом сина Драгана трајала је месецима, а одабир се догодио сасвим случајно: 

- Месецима сам тражио младог глумца који ће играти сина Драгана. Петнаест дана пре почетка снимања, када сам изгубио сваку наду, у просторијама наше продукције, испод хрпе глумачких портрета, готово у пролазу сам на једној малој фотографији угледао насмејано лице младића у базену. Застао сам, узео је и загледао се у лице са изразито крупним очима. „То је тај“, помислио сам и рекао: „Зовите ми овог дечка“. Сутрадан је Ненад Окановић ушао у моју канцеларију и остало знате. Ненад је направио бриљантну улогу и данас је један од највољенијих глумаца на нашем медијском простору ― каже Радош Бајић.

(Блиц)