Извор:Фото: Профимедиа

НАШЛИ СМО ФОТКЕ Ово је мистериозни физио - опоравио Нолета

Извор: Нпортал

12.07.2024.

14:37

"КАДА сам стигао у Србију, Новак није био најбоље после операције, али ми је врло брзо показао невероватно самопоуздање."

Новак Ђоковић је на Ролан Гаросу доживео повреду колена, имао операцију и само месец дана касније заиграо на Вимблдону и ево га у полуфиналу.

Сви су се питали како је могуће да човек који има 37 године, само 30 дана након операције изгледа онако моћно на терену, а добијен је одговор ко му је помогао да изгледа као да никада није ни имао хируршки захват.

Физиотерапеут Жан Жорж Селије је оперисао Нолета, а у разговору за чувени француски спортски лист Л'Екип Селије је причао о томе како је дошло до тога да баш он опоравља српског аса.

BloombergAdria.com

- Опорављати Новака Ђоковића... једног од највећих спортиста на свету, то је нешто што се не одбија - каже Француз. https://www.youtube.com/watch?v=k0Wi67TXnLk

- Када сам стигао у Србију, Новак није био најбоље после операције, али ми је врло брзо показао невероватно самопоуздање. У наредном периоду, Новак се препустио мојим рукама. Није одбијао задатке и поштовао је шта му кажем. Дао сам му програм за мишиће, мучио се. Морали смо да мислимо како да се врати у такмичење, а не само о менискусу колена - изјавио је физиотерапеут који је опоравио Новака Ђоковића, Жан Жорж Селије, а комплетан интервју с њим можете да прочитате на ОВОМ линку.

Његове фотографије су поприлично ретке на интернету, Селије се не појављује много у медијима, а и информације о њему су поприлично штуре, осим навода да је 

BloombergAdria.com

А током опоравка, снимак с њим је на друштвеним мрежама поделио и сам Ноле.