Извор:Фото: Профимедиа, Јутјуб принтскрин/hothdmusicvideo

Шерон (66) у доњем вешу репризирала сцену из Ниских страсти

Извор: Нпортал

12.07.2024.

15:59

СЛАВНА глумица Шерон Стоун рекреирала је своју легендарну сцену из еротског трилера "Ниске страсти", позирајући у доњем вешу.

Шездесетшестогодишња звезда поделила је фотографију на свом Инстаграм профилу, на којој позира у црвеном чипкастом доњем рубљу и то 32 године након што се прославила глумећи секси убицу Кетрин Трамел.

- Ниско... ваша - кратко је написала у опису фотографије, која је за само 12 сати зарадила више од 131 хиљаде лајкова.

Овога пута култна сцена полицијског испитивања ипак није укључивала и Мајкла Дагласа. У незаборавној сцени, док су је полицајци бомбардовали питањима, Кетрин им је одвукла пажњу прекрштајући своје витке ноге, и остављајући мушкарце збуњенима јер је јасно да нема доње рубље. Сцена је у то време била врло контроверзна, али и данас важи за једну од памтљивијих у историји филма.

BloombergAdria.com

 

Иако ју је та легендарна сцена прославила, глумица номинована за Оскара у својим је мемоарима "The Beauty of Living Twice" писала како је бесно ошамарила редитеља Пола Верховена и напустила претпремијеру еротског трилера након што је схватила да су његова уверавања да се та сцена неће појавити на екрану била лаж и да је публика могла, како је рекла, "да јој види апсолутно све до Небраске."

Верховен је пак, с друге стране, оштро одбацио њене тврдње. "Свака глумица зна шта ће се видети на екрану ако је замолите да се скине у доње рубље и покаже га пред камером", коментарисао је.

Подсетимо, Стоун је недавно признала да је изгубила сву своју уштеђевину у износу од 18 милиона долара након можданог удара, а када се опоравила, схватила је да је сав износ с њеног рачуна у банци био пребачен на друге.