Извор:Фото: АТА имагес/А. Ахел

"ТО НИЈЕ ТВОЈА КУЋА,ДОЂИ МАМИ" Истина о односу Дее и Младена

Извор: Нпортал

12.07.2024.

16:38

"ИЗГЛЕДА да се последња емотивна веза највише воли."

Позната водитељка Деа Ђурђевић истиче да јој се са вереником Младеном Мијатовићем десила највећа љубав у животу.

Наиме, водитељка Деа Ђурђевић открила је детаље љубави са својим партнером колегом Младеном Мијатовићем гостујући једном приликом у емисији "На терапији са Славицом Ђукић Дејановић".

- Са Младеном ми се родила највећа партнерска и љубавна веза. Могу слободно рећи да ми је то најотворенија веза, он је једини човек са којим сам живела и са којим и даље живим. Имала сам ја љубави пре њега, али не као са њим. Изгледа да се последња емотивна веза највише воли - испрчала је Деа гостујући код Славице Ђукић Дејановић.

Истиче да све проблеме успевају заједничким снагама да решавају.

BloombergAdria.com

- У нашој кући се ја код наше кући осећам неоптерећено, потпуно релаксирано. То је та база коју сам научила у примарној породици, да ми кућа буде оаза мира и сигурности. Ту идемо и када смо срећни и када смо тужни. Успели смо да направимо базу у којој је све решиво, само је битно да увек будемо ту - каже Деа.

Савет мајке кад је почела да живи са Младеном

- Мајка ми је рекла када смо почели да живимо заједно: "Први пут када будеш осетила грч у стомаку и да ти је мука кад кренеш кући, то више није твоја кућа, онда дођи код маме". Чим долазиш са мучнином у желуцу, значи да теби тамо није лепо, а у кући мора да буде лепо - рекла је Деа гостујући код Славице Ђукић Дејановић.