Извор:Фото: Профимедиа

БРИТАНКА ИСТЕРАЛА НОЛЕТА СА ТЕРЕНА: Ђоковић јој се извињавао

Извор: Нпортал

12.07.2024.

18:30

НАЈБОЉИ тенисер свих времена Новак Ђоковић главна је звезда и овогодишњег Вимблдона, међутим то не значи да има "повластице" у односу на своје колеге.

Тако је, као и сви остали, морао да напусти тренинг након договореног времена, пошто му као седмоструком освајачу не следује "ни минут преко".

Млада британска тенисерка Џесика Метјуз (19) испричала је да је Ђоковић прекорачио дозвољено време за тренинг пет минута, па она морала да га "истера".

- Извини, извини, идем одмах - рекао јој је Ђоковић и одмах пришао да се извини покупивши рекете, а своју страну приче млада Британка открила је за "ИТВ". 

- Требало је да тренирам са Кларом Тусон, имали смо само пола сата, тако да смо се погледале и рекле - време је. Одмах је Новак почео да се извињава јер је тренирао са сином Стефаном - додала је она.

- Било је то лудо искуство, избацити Новака са терена док су га сви гледали... - објаснила је свој поступак млада Џесика, која је ипак била на задатку као спаринг партнерка поменуте Данкиње, тако да је Ноле морао да им препусти терен.

Џесики ово није био први пут да сретне Нолета док он тренира. Она је пре шест дана на свом Инстаграм профилу објавила фотографију са најбољим свих времена ког је сачекала да заврши са тренингом те га је замолила за слику, на шта је Ђоковић радо пристао. 

Интересантно, њих двоје су направили заједничку фотографију и током прошлогодишњег Вимблдона.

БОНУС ВИДЕО:

(Мондо)

#Џесика Метјуз #тенисерка Џесика Метјуз #Новак Ђоковић #Новак Ђоковић уживо #Новак Ђоковић вести #Вимблдон #Новак Ђоковић Вимблдон