Извор:Фото: Профимедиа, Инстаграм принтскрин/lukamodric10

5 ЛЕТА СТАРИЈА,ОСВОЈИО ЈЕ ПРЕКО ПОЗИВА Ово је Модрићева жена

Извор: Нпортал

12.07.2024.

20:22

Карлос Алкараз пласирао се у финале Вимблдона, где ће се, надамо се, суочити са српским тенисером Новаком Ђоковићем који се управо бори ту шансу против Мусетија.

У Алкаразовој ложи је данас седео и хрватски фудбалер Лука Модрић, који је на меч дошао са супругом Вањом.

Пар је био и слично обучен, обоје су носили тегет сакое, а за многе који не знају, фудбалер је "пао" на њу чим ју је угледао.

- Видео сам је како седи у пабу крај максимирског стадиона. Био сам превише срамежљив да бих уопште размишљао о томе како да створим прилику да је упознам. Знао сам да се зове Вања, сазнао сам и да је пет година старија од мене, али изгледом то није одавала. Била је младолика, лепа и одавала је утисак да је другачија од других - рекао је једном Лука.

Вања је тада радила у агенцији Здравка Мамића, а хрватски медији писали су да је све почело њеним трочасовним телефонским разговором с Луком, као и да је веза од почетка била толико озбиљна да су после шест месеци започели заједнички живот.

- Био сам силно узбуђен кад је назвала, али сам то, наравно, прикрио. Представила се, разменили смо неколико уводних реченица, а ја сам јој споменуо како је знам из виђења. Трудио сам се да стално постављам питања и отварам нове теме, само да што дуже буде на линији. Разговарали смо о свему и свачему, о њеном послу, саиграчима, о томе какав ће бити Динамо, како ми је да играм за Интер из Запрешића где сам био на позајмици, младој репрезентацији, како ми се свиђа живот у Загребу.

Осетио сам како се опустила и тако је наш први контакт потрајао више од три сата. Био сам задовољан договором да ћемо се видети кад се вратим у Загреб, а повод је, наравно, требало да буде проналажење стана. Али сама помисао да ћу се састати с њом била ми је ВАУ! Надао сам се да је тај наш први, дуги разговор био одличан почетак - испричао је Лука, а преноси Глориа.

За разлику од многих супруга и девојака фудбалера, Вања живи повученим животом, далеко од рефлектора и сцене. Њих двоје венчали су се у мају 2010. године у Загребу, а кум им је био саиграч Модрића из Тотенхема Ведран Ћорлука.

Брачни пар Модрић има троје деце - сина Ивана и две ћерке, Ему и Софију.

BloombergAdria.com

 

За разлику од скромне и повучене Вање, њена мајка је од фудбалера Динама добила надимак шефица. Она је радила у Динаму и знала сва тадашња пословања, па су је фудбалери звали чим им је требала нека информација о премијама.

(Mondo)