Извор:Фото: АТА имагес

"ИЛИ ПЛАЋАШ ИЛИ НЕ ЗОВЕШ!" Јована има савет за мушкарце

Извор: Нпортал

12.07.2024.

22:05

ВОДИТЕЉКА Јована Јеремић својим изјавама и понашањем често скреће пажњу јавности на себе, а недавно је једним потезом поново успела да узбурка јавност.

Јована је била гост једне емисије у којој се говорило о мушком женским односима, па је водитељка још једном искористила прилику да искаже своје мишљење на ову тему.

- Имала сам у својој љубавној биографији и љубавном животу и те како мушкарце који феноменално изгледају, физички, али сем тога немају ништа да понуде! О, шта раде. Сликају се, каче на сторије, мишиће, са пет девојака, а кад их питаш шта су урадили за те девојке - ништа!

Нити су нешто тој девојци приредили, учинили, нити су је одвели на пут, а кад су је одвели на пут тражили су да девојка плати пола пута! Извини, ако немаш девојци да платиш путовање... Запамтите мушкарци - не зови је на путовање! - повишеним тоном завршила је Јована.

BloombergAdria.com

- Или плаћаш путовање, или не зовеш на путовање - додала је у емисији "Магазин Ин".

Јована Јеремић трудна?

Водитељка Јована Јеремић већ неколико месеци ужива у љубави да бизнисменом Драганом Станковићем. Међутим јуче је Јована изненадила све лепим вестима, а она и Драган ће можда добити дете.

BloombergAdria.com

Гостујући у једном подкасту, Јована Јеремић наговестила је да је трудна. Водитељка је ипак остала мистериозна, оставила је простора за размишљање, али судећи према њеном осмеху, ускоро ће нас обрадовати лепим вестима.

- Осећам да ћу имати личне промене у позитивном смислу. Можда сам трудна, не знам, сада сам у тој фази да још увек не знам. Можда сам трудна, ово ти је ексклузива – рекла је Јована у емисији "Причаоница Сање Ћулибрк".

(Блиц)