Извор:Фото: Профимеидиа, Х принтскрин/@CristinaNcl

ТАЈНИ УГОВОР СА ЂОКОВИЋИМА: Ко је плавуша у Нолетовој ложи?

Извор: Нпортал

13.07.2024.

08:05

СВАКЕ године уочи Вимблдона цела породица Ђоковић долази у Лондон да Нолету пружи подршу, али једна особа је посебно интересантна и није део фамилије.

И ове, као и многих претходних година, Новак Ђоковић ће са неким од најбољих тенисера света одмерити снаге у белом спорту. Србија је свим срцем уз њега, али највећа подршка су му супруга Јелена и његова деца Стефан и Тара.

BloombergAdria.com

И вечерас су њих двоје били звезде трибина, али осим деце пажњу јавности често привлачи и једна девојка која својим изгледом толико подсећа на Јелену да су многи убеђени да је то њена сестра.

Ипак, нису у праву. О симпатичној плавуши, дадиљи Новакове и Јеленине деце често се писало уочи Нолетових мечева. У медијима се о њој не зна много тога.

Када је требало да изаберу особу којој ће поверити децу на чување пар Ђоковић се добро промислио, расптао и бирао веома дуго. Избор је пао на особу која је прошла многе провере и за коју се на послетку испоставило да је савршена за њихове малишане.

Како су медији писали, она је морала да потпише уговор о поверљивости, како би се тениски ас и његова супруга обезбедили да никада у јавност неће изаћи ни један детаљ из њиховог приватног живота.

BloombergAdria.com

Будући да је она већ годинама уз породицу Ђоковић Стефан и Тара су је веома заволели, а успела је да придобије поверење Јелене и Новака тако да је с њима почела да се појављује и у јавности. 

И вечера је у Лондону привукла пажњу док је гледала меч Нолета и пазила на децу, а јавност је још једном имала прилику да види мистериозну лепотицу која је готово постала део њихове породице.