Извор:Фото: Н. Параушић, Профимедиа

НОЛЕТОВИ ТАСТ И ТАШТА: Они су родитељи Јелене Ђоковић

Извор: Нпортал

13.07.2024.

12:19

РОДИТЕЉЕ Јелене Ђоковић, за разлику од Новакових јавност нема често прилике да види, будући да су изабрали да приватност задрже за себе.

Иако јавност верно прати сваки потез њихове наследнице, Миомир и Вера Ристић су за све ове године усликани свега неколико пута. Такође, Јелена није често говорила о њима, а ипак сваки пут када их је поменула било је то са пуно љубави.

Јелена има две године старију сестру Марију, а како је открила највећи утицај на њихово одрастање имала је њихова мајка, коју је описала као лавицу.

- Верујем да жене многе особине стекну гледајући своје родитеље, понајвише мајке. Моја мајка је мене и сестру рано родила, подизала нас је и све време радила. Ништа јој није било тешко, лавовски се борила да нам омогући квалитетан живот и образовање, у врло тешким условима - рекла је једном приликом Јелена.

BloombergAdria.com

 

Говорећи на тему мушко женских односа, супруга нашег најславнијег тенисера открила је да је њен отац увек био велика подршка супрузи и да је ни у једном моменту није спутовао што је њиховој породици увек давало ветар у леђа.

- Најлепше од свега је што сам у оцу видела одобравање и оснаживање те мамине лавовске црте. Због таквих родитеља сестра и ја се трудимо да будемо самосталне, те не чекамо да нам било шта падне у крило, већ се боримо за то. Саветовала бих и остале младе жене да се свим срцем боре за оно у шта верују - рекла је Јелена.

БОНУС ВИДЕО: