Извор:Фото: АТА имагес

ПРВО ИМЕ: Александра Пријовић се пре 15 лета НИЈЕ тако звала

Извор: Нпортал

13.07.2024.

16:34

ПОДАТАК који је већина заборавила.

Александра Пријовић једна од великих младих звезда у региону. Иако се прославила у "Звездама Гранда", певањем се бави од ране младости.

Она је још као тинејџерка направила прве естрадне кораке, а тада се представљала под другачијим уметничким именом.

Наиме, Александра је са 14 година упловила у музичке воде под именом "Any" Пријовић са којим је снимила две песме.

- Тај надимак ми је дао Мића Николић, који ми је тада и урадио две песме када сам имала 14 година - открила је својевремено за домаће медије, и ипак вратила своје пуно име и презиме са којим је направила велику каријеру.

BloombergAdria.com

Иако је постигла вртоглави успех и напунила неколико Арена широм региона, Прија се води оном чувеном "стрпљен-спашен" те је за Гранд истакла да још увек нигде не жури, већ убира плодове свега што је до сад остварила.

- Ово је још један јако битан степеник у мојој каријери. Желим да напредујем и да идем даље. Човек треба у животу да машта и да жели, а ја желим. Никад не треба рећи "Е, довољно ми је", треба ићи даље. Заправо, ја сам мислила да не може боље пре овог албума, радила сам по свим могућим клубовима, али публика ми је доказала да може још боље. Наставићу да се трудим, да снимам што боље песме, а време ће показати да ли ће се десити веће ствари - рекла је певачица, а на питање да ли то значи да ће заказати концерт на Ушћу, са осмехом поручила:

BloombergAdria.com

- Да ли ће то бити Ушће или нешто друго, не знам, али најбитније је да моја публика буде испоштована. Ја бих волела наравно после овога да радим још веће концерте, али нигде не треба журити, као што сам већ рекла. Срећна сам сада и задовољна. Треба маштати, радити на себи и напредовати. Десило ми се нешто у шта нико не може да поверује. Верујем и маштам о још већем концерту, али није битно где ће он бити.

Иначе, она је пре скоро годину дана започела турнеју од "Истока до запада" којом обара све рекорде посећености њених концерата.

(Телеграф)