Извор:Фото: АТА имагес, Инстаграм/mirakosovka

УМРО БРАТ СЛАВНЕ ФОЛКЕРКЕ: Отишао је мој Драган

Извор: Нпортал

13.07.2024.

17:44

"Сахрана је у понедељак у Врњачкој Бањи"

Певачица Мира Косовка остала је без брата Драгана. Она се огласила на Инстаграму, објавила је фотографију брата и време и место сахране.

- Обавештавам фамилију и рођаке да је мој брат Драган Мицан Петричевић преминуо јутрос. Сахрана је у понедељак у Врњачкој Бањи - написала је она у опису фотографије.

Мира Косовка, је деведесетих година била изузетно популарна. Међутим, њу живот није мазио. Претрпела је јаке ударце и остајала без особа које је неизмерно волела. У јавности је више пута говорила о породичним трагедијама, када су њени најближи зверски убијани, а потом се суочила са новим ударцем.

- Живели смо јако добро, браћа су били инжењери, а не у сиротињи како се прича. Моја фамилија је остала доле до краја бомбардовања, средњи брат Мића ми је убијен 1981. године када су почели први немири. Нестали су он и другар који су убијени у недођији. Био је унакажен, није имао очи, обрве, нос, ни уста. Након тога смо сви остали доле. Стално сам говорила мојој мајци да се изађе. Моја мајка је заклана и бачена, још је нису пронашли. Поред наше куће је мост, а на равници је подрум вина, а ту су лежали њих петоро пет дана. Нико није смео да им приђе због војника који их је чувао - причала је певачица у својој исповести.

BloombergAdria.com

Једина Мирина жеља је да нађе кости своје мајке.

- Ја сам увек особа која се нада, једина жеља ми је да то нађем. Отац је једини умро како му је суђено, три, четири године пре маме, имао је рак плућа – изјавила је певачица.

(Курир)