Извор:Фото: АТА имагес/А Ахел, М. Пантић

"Жао ми је што сам Пеђи Меденици уништила брак"

Извор: Нпортал

13.07.2024.

23:19

"НИСАМ свесна шта се дешава.

Ријалити "Елита" последња клапа - одиграва се вечерас. Неколико дана пре великог финала из шимановачког шоуа је избачена и Јована Цвијановић.

Много прашине подигло се због њеног учешћа у "Елити" - како на самом имању, тако и у стварном свету.

Причала је Јована искрено о свом животу пред ријалити камерама, а како у интервјуу за "Нпортал.рс" сама каже - неке ствари је требало да прећути. Конкретно, приче о афери са певачем Пеђом Меденицом (и то у тренутку док му је супруга била трудна) које су му уништиле брак.

BloombergAdria.com

- Још нисам свесна да сам изван ријалитија, нисам свесна шта се дешава. Није ми добро од појединих ствари... Прво сам се видела са мојима, замерили су ми многе ствари и у праву си. Видела сам и сама потом кад сам прогуглала шта сам причала и шта сам радила...Нисам требала да причам шта сам радила кад сам имала 21. Утицале су на Пеђин брак те ствари. Он се није оглашавао о томе, али претпостављам да је разочаран због тога. То свакако нисам требала јавно да износим. Он је боем, најбољи човек и особа и није заслужио то - искрена је била Јелена и додаје да јој се МЦ Стојан није јављао, као и да је његова последња веза само маркетинг:

- Он нема више девојку, то је све био маркетинг. Знајући њега, та Зорана што је била с њим то је било исто зарад рекламе - истиче она и осврће се на однос са Јеленом Илић:

- Она је највећи одрон, с њом сам била најближа. Али она је спремна да прода брак од шест година због неког "дрпања" у прљавом затвору и од ње ме не чуди ништа. 

Шта је све испричала Јована за камере "Нпортал.рс" погледајте у следећем снимку: https://www.youtube.com/watch?v=t6eodqszflA