Извор:Фото: АТА имагес/Л. Л.

ЧУЛА ДА ЈЕ ТРУДНА: Знала сам да могу проћи као Гоца и Микси

Извор: М. Пантић

14.07.2024.

01:13

"НИСАМ ни сама сигурна када је "пукла" љубав, али мислим да сам за ових шест месеци схватила да сам само ја та која пружа љубав."

Ријалити "Елита" последња клапа - велико финале у Шимановцима, а један од најупечатљивијих учесника ове сезоне, Јелена Илић, такмичење је завршила као 16.

Њен крах брака са Иваном Маринковићем, још једним ријалити учесником, био је једна од главних тема у ријалити имању, а након испадања за камере "Нпортал.рс" каже да јој је супруг сад у другом плану јер је сазнала да је њена сестра у другом стању.

- Чула сам се са породицом, срећи су сви што сам изашао. Не смеју се баш мојим поступцима, али су срећни, поготово што ми је сестра трудна. То сам сад сазнала, не могу да опишем колико сам срећна. То ми је најлеше што сам могла да чујем - започиње причу Јелена и осврће се на прекид љубави са Иваном:

BloombergAdria.com

- Нисам ни сама сигурна када је "пукла" љубав, али мислим да сам за ових шест месеци схватила да сам само ја та која пружа љубав. Мислим да је то давно пукло, мислим да ми не волимо једно друго. Не могу да кажем да није било емоција, али превише је било лоших ствари које нисам могла да потиснем. Ја сам мамина и татина принцеза и увек сам све имала и сама зарађивала, а добијала и од родитеља. Навикла сам на нормалан живот, а Иванове инсинуације о финансијама су будалаштине које мене не интересује. Да сам хтела живот на високој нози не бих се удала за њега, него за неког ко има пара. Љубав је била једини разлог зашто сам се удала.

BloombergAdria.com

Јелена и Иван су се дуго борили за потомство, а на питање да ли, да су је у подсвести икада мислила да може да прође као Иванове бивше партнерке, Гоца Тржан и Миљана Кулић, она одговара:

- Не баш тачно тако да сам то видела, али сам му милион пута рекла да човек с којим добијеш дете мора да ти улива поверење у сваком смислу, не само финансијском - закључује Јелена. https://www.youtube.com/watch?v=p1MEW7iuOJU