Извор:Фото: Управа царина републике Србије/ профимедиа

Сезона Лава доноси НОВАЦ из неочекиваних извора за 3 знака

Извор: Нпортал

14.07.2024.

14:23

ВАШ хороскоп за другу половину јула 2024. године доноси сезону Лава, пун Месец у Јарцу и ретроградни Нептун.

Чувени руски астролог Павел Глоба издвојио је три знака Зодијака који ће током друге половине јула 2024. уживати у изобиљу, просперитету и повољним финансијским приликама. Универзум ће у најврелијем месецу посебно обрадовати Близанце, Лавове и Водолије, а новац може доћи и из неочекиваних извора.

Сазнајте шта су вам звезде спремиле и како да то на најбољи начин искористите.

BloombergAdria.com

Близанци

Када Нептун, планет креативности и снова, крене ретроградно кроз твоју 10. кућу друштвеног статуса, неки Близанци ће доживети значајне промене у својим каријерама. Нова месечина у Раку осветљава твоју 2. кућу поседовања, што може значити добре вести у финансијском смислу, иако унутар граница наше економије не можемо правити конкретне прогнозе. Палас завршава своју ретроградност у Шкорпији у твојој 6. кући здравља, подсећајући те да ставиш своје благостање на прво место. Средином месеца, моћан пун месец у Јарцу активира твоју 8. кућу се*са, смрти и трансформације, обећавајући интензивна искуства (и можда бурне тренутке). Док Лавовска сезона доноси талас креативности, жеља да останеш код куће и напуниш се енергијом, уживајући у својим хобијима, постаје све јача. Напослетку, ретроградност Хирона позива на поновно повезивање с старим пријатељима, наглашавајући исцељење и повезаност с твојом изабраном породицом

Лав

Небо ће заблистати пуним месецом у амбициозном Јарцу у недељу, 21. јула. Размишљај о јунском пуном месецу да би се сетио шта се догодило и како си се осећао. На њихов најбољи дан, пуни месеци доносе остварење и чак долазак добродошлих вести које си чекао, посебно када је реч о послу и новцу. Међутим, пуни месеци такође могу довести до анксиозности и свађа с пријатељима или партнерима, па се око овог датума потруди да се умириш.

BloombergAdria.com

Сунце улази у Лав у понедељак, 22. јула, започињући Лавовску сезону и појачавајући ефекте Венере која улази у овај мачји знак. Током наредних недеља, пожелећеш да се забављаш, али исто тако желиш и да апсолутно ништа не радиш. Дозвољено ти је да будеш дива када је сунце у Лаву; само настави да се провераваш и комуницираш своје потребе како би други поштовали, јер сезона Лава утиче на све нас. Срећом, комуникација постаје много лакша када Меркур пређе у свој домаћи знак Девице.

Водолија

Када Нептун крене ретроградно, бићеш позван да се увериш да добијаш праву надокнаду за своје време. Меркур улази у твоју романтичну 7. кућу, што може учинити да се опуштени спојеви претворе у нешто озбиљније. Док нова месечина у Раку нежно подсећа на одмор, пун месец у Јарцу касније у месецу може те учинити мало исцрпљеним. И док већ прилично добро разумеш чије мишљење је важно, ретроградност Паласа може те натерати да промениш однос према друштвеним мрежама или да одлучиш да одређени људи нису вредни твог времена. Марс доноси ватромет у дугорочне односе, а са почетком Лавовске сезоне, више него икада уживаш у својим најважнијим пријатељствима. На крају јула, захваљујући потезима Меркура и Хирона, ране исцелитељице, можеш поново проценити како комуницираш и одлучити да задржиш ствари ближе себи.