Извор:Фото: Д. Миловановић / АТА имагес

"СЕТИ МЕ СЕ, СНЕШКА": Нелетову нумеру обожавају народњаци

Извор: Нпортал

14.07.2024.

17:26

'Сети ме се Снешка следећи пут'

Неле Карајлић, некадашњи фронтмен легендарне сарајевске групе Забрањено пушење испричао је у емисјиј "Сценирање" да је једна његова песма са албума "Ја нисам одавље" из 1997. године веома тражена на народним весељима где се углавном певају народне песме.

BloombergAdria.com

 

Популарност ово песме добро је дошла певачима који наступају на слављима, а за њено извођење узимају велики бакшиш. Песма о којој је реч јесте чувени хит "Жени нам се Вукота"

- Од 'Жени нам се Вукота' узимају највише пара. То је страшно! Једном је Снежана Ђуришић признала да без 1.000 евра не излази са свадбе. Ја сам рекао само: 'Сети ме се Снешка следећи пут'. Вукота је најозбиљнија песма. Можда је било и више пара ту, испричао је Карајлић.

Играла раме уз раме с Павлом Вуисићем

Снежана Ђуришић, имала је ту срећу да пре скоро 40 година, глуми у култном филму "Камионџије" са највећим глумцима тог времена. Певачица је истакла да је свесна о каквој привилегији је реч, али и не крије срећу што се раме уз раме нашла у кадру са великим глумачким именима као што је Павле Вуисић.

BloombergAdria.com

 

- Ја сам имала ту привилегију да се појавим у друштву тих великана са песмом 'Калуђер'. Имала сам фактор среће који је неопходан. Добила сам песму која је био толики хит. Пре свега је велика част што сам била у друштву Павла Вуисића, то су ми лепа искуства и успомене, да сам могла да станем поред таквих величина, започела је за "Пулс Србије" и додала:

- Ово је велико искуство у сегменту које се не тиче моје бранше, само одређени људи заслужују да тако нешто доживе. У мом послу је увек било правило ради, помоли се Богу и успећеш. Са ове позиције могу да кажем да заиста имам лепу и успешну каријеру. Један од доказа да оно што вреди никада не престаје да постоји, имамо доста људи којих је отишло на боље место, а све оно што су урадили постоји и дан данас. Ја то тако доживљавам и негде сам заиста срећна и поносна да сам имала ту част да будем део тог времена.

Мондо / Курир / Пулс