Извор:Фото: Профимедиа

ПОРОДИЦА УБИЈЕНОГ МУШКАРЦА "Страдао због мржње према Трампу"

Извор: Нпортал

14.07.2024.

18:27

ИДЕНТИФИКОВАН је човек који је убијен у атентату на Доналда Трампа на његовом митингу у Пенсилванији.

Кори Коператоре, пензионисани шеф ватрогасне службе града Бафало, седео је иза бившег председника, када га је упуцао и убио наоружани нападач 20-годишњи Томас Метју Крукс.

Његова сестра се огласила на Фејсбуку.

- Мржња према једном човеку одузела је живот једном човеку кога смо највише волели. Био је херој који је штитио своје ћерке. Његова жена и девојке су управо преживеле незамисливо. Мој млађи брат је управо био напунио 50 година и имао је још толико живота да доживи - написала је она и додала:

BloombergAdria.com

 

- Мржња нема граница, а љубав нема граница. Молите се за моју снају, нећаке, моју мајку, сестру, мене и његове нећаке јер ово изгледа као ужасна ноћна мора, али знамо да је то наша болна стварност.

Атентат на бившег америчког председника Доналда Трампа извео је у суботу на предизборном скупу Томас Метју Крукс, 20-огодишњак из североисточне савезне државе Пенсилваније, како га је идентификовао Федерални истражни биро (ФБИ). Трамп је рањен у ухо али се сада осећа добро, док је нападач убијен, а једна особа је погинула у нападу и још две су рањене, пише Дејли мејл.