Извор:Фото: Профимедиа

Особе с овим БРОЈЕВИМА у датуму имају СРЕЋЕ

Извор: Нпортал

14.07.2024.

18:52

НУМЕРОЛОЗИ сматрају да су срећне особе оне које имају одређене бројеве у датуму рођења.

Нумерологија тумачи како бројеви и њихове комбинације утичу на све области нашег живота – посао, љубав, здравље. Тако сматрају да особе које имају одређени број у датуму рођења имају више срец́е у љубави од осталих. Ова 3 датума рођења доносе срец́у у љубави и партнерским односима.

BloombergAdria.com

 

Број 2

Број 2 симболизује партнерство, хармонију и сарадњу. Људи рођени на овај датум имају снажну потребу за љубављу и емоционалном сигурношц́у. Они су нежни, саосец́ајни и воле хармоничне односе. Често су спремни да праве компромисе и цене мир у вези.

Број 6

Број 6 представља љубав, породицу и одговорност. То је број који се често повезује са љубављу према дому и породици. Људи под утицајем броја 6 су брижни, одани и воле да стварају безбедно окружење са пуно љубави. Њихова љубав је често несебична и подржавајуц́а.

Број 9

Број 9 симболизује универзалну љубав, емпатију. Људи са овим бројем у датуму рођења често посматрају љубав као нешто што треба поделити са целим светом. Великодушни су, саосец́ајни и имају дубоку потребу да помажу другима. Њихова љубав је често безусловна, зато су добри партнери у вези и браку.

Нај жена