Извор:Фото: АТА имагес, ТВ Пинк принтскрин/Задруга

"ЛЕЖИ ДЕВОЈКАМА У КРИЛУ": Певачица осудила Мићино понашање

Извор: Нпортал

15.07.2024.

09:05

ЛЕПИ Мића саопштио је да је завршио своју каријеру у ријалити програмима.

Певачица Сара Рељић није поштедела вишегодишњег учесника Мирослава Пржуља са којим је била учесница у ријалитију "Задруга". Она је открила зашто није у добрим односима са њим.

- Био је неки наслов о Лепом Мићи да му је нека девојка од 19 година лежала у крилу и ја сам то оштро осудила. Колико год била овако нежна, заправо сам прилично оштра и док сам била у ријалитију рекла сам му „Ало, Мићо, ко шта ради, ти само лежиш тим девојкама у крилу као неки педофил“. И онда се он смртно наљутио, кренуо да ме вређа и ето после толико година је изашао баш такав наслов, како сам ја и рекла -рекла је па открила због чега јој се није допало његово понашање: 

- Зато сам оштро оплела по њему јер то стварно није нормално.

BloombergAdria.com

 

Сара је открила да ли би поново била део ријалитија: 

- У неком ријалитији бих, али у оваквом формату у којем сам већ учествовала више сигурно не бих - закључила је певачица.

Лепи Мића решио је да се поздравуи са учествовањем у "Елити".

- Ја сам одлично, али нисам задовољан, љут сам, мислим да је народ заказао што се тиче гласања, ништа ми није јасно. Не знам зашто је уследила таква одлука. Највеће разочарање ми је Миона Јовановић што је себи дозволила неке ствари - рекао је и наставио:

- Не улазим следеће сезоне због милион ствари, то је моја одлука, нека кап ми је дала до знања да је време да се повлачим. Време је да млађи људи који гледају овај свет другачије и народ бира себи миљенике и победнике. Ја сам увек био сам за себе, мени нико ништа не шаље и не купује, то сам ја, то је моје - закључио је Лепи Мића.

(Грандонлине)