Извор:Фото: Профимедиа/Јутјуб/ CariTVSrbijaHrvatskaCrnaGoraBosnaMaked.SVIZAJEDNO

"БОРИЛА СЕ ДА ЖИВИ" Шенонине "сестре" изјавиле саучешће

Извор: Нпортал

15.07.2024.

10:47

СВЕТ је потресла вест да је преминула чувена глумица Шенон Доерти која је била звезда серије "Чари".

Глумица је преминула од рака, а поводом њене болести и смрти огласиле су се и остале три глумице које су глумиле њене сестре у популарној серији.

Алиса Милано, која је глумила Фиби, најмлађу сестру, изразила је тугу. Приватно, годинама нису биле у добрим односима. 

-Није тајна да смо Шенен и ја имале компликован однос, али у суштини она је била особа коју сам дубоко поштовала и којој сам се дивила. Била је талентована глумица, коју су многи волели, а свет је мање место без ње. Моје саучешће свима који су је волели- изјавила је глумица за Ентертаимент тонигхт.

Алиса, која сада има 48 година је пре неколико година истакла да се њихов однос побољшао са временом

-Рекла бих да је наш однос сада срдачан. Преузимам одговорност за велики део тензија које су се десиле међу нама. Мислим да је велики број наших сукоба настао јер сам је сматрала конкурентом, а не сестром. И то је управо због сестринске везе серије осећам кривицу због своје улоге у свему овоме-признала је Милано за Ентертаинмент Тонигхт.

Шенон је добила позив од Алисе када јој је дијагностификован рак дојке.

-Када сам чула за њену дијагнозу, назвала сам је. И слала сам јој поруку сваких неколико месеци само да је проверим. Поштујем је. Она је сјајна глумица, која толико воли своју породицу и волео бих да имам самопоуздања да то будем разумели у време када смо снимали заједно- додала је глумица.

Због неслагања са Алисом, Шенон је напустила серију 2001. године, после три сезоне, а њен лик је убијен.

Током прошле године, њихова колегиница, Холи Мари Комб, која је тумачила Пајпер, Холи Мари Комбр, тврдила је да је продуцент емисије Џонатан Левин признао да је Алиса разлог зашто је Шенен напустила емисију након три сезоне.

Искрено саучешће изјавила је и Роуз Макован која је глумила полусестру Пејџ, која је била вештица белосвитац. Она је ушла у серију после Шенониног искључења: 

-Шенон Доерти је имала срце лава. Страст према занату се често погрешно означава као проблем. Шенон је била страст. Упознала сам је 90-их и била сам задивљена. Касније у животу, упознати је боље, био је предиван поклон. Ова жена се борила да живи. 

#серија "Чари" #Шенон Доерти #преминула Шенон Доерти #Алиса Милано #Роуз Макован #Холи Мари Комб