Извор:Фото: Профимедиа

РЕШЕНА МИСТЕРИЈА Што је Трамп викао:"Чекај, дајте ми ципеле"

Извор: Nportal

15.07.2024.

13:17

"НЕ БИ требало да будем овде, требало би да сам мртав."

Бивши амерички председник Доналд Трамп рекао је у интервјуу за Њујорк пост да је "требао да буде мртав" док се присећао мучног тренутка када је покушан атенатат не њега на предизборном скупу у Пенсилванији.

Бивши председник истиче да је ово бло "веома надреално искуство" које је умало окончало његов живот.

- Доктор у болници је рекао да никада није видео ништа слично, назвао је то чудом - рекао је Трамп, који је носио лабав, велики бели завој који му је прекривао десно уво. Његово обезбеђење је инсистирало да се не снимају фотографије.

- Не би требало да будем овде, требало би да сам мртав - рекао је Трамп.

BloombergAdria.com

Рекао је да би био мртав да није мало окренуо главу удесно како би прочитао графикон о илегалним имигрантима. У том тренутку, оно што би било смртоносан хитац уместо тога, откинуо му је мали део уха и попрскао крв на образ.

Трамп је додао да су га агенти Тајне службе извели са говорнице у Пенсилванији иако је желео да настави своје обраћање окупљеним присталицама, али да је упозорен да није безбедно и да морају да га одведу у болницу јер је крварио.

Чудио се како су агенти брзо реаговали чим је пуцњава почела, а он је откопчао своју белу кошуљу дугих рукава и показао велику модрицу на десној подлактици.

BloombergAdria.com

Такође је разјаснио мистерију о својим несталим ципелама. На снимку пуцњаве, док су агенти покушавали да га безбедно скину са бине, могло се чути како он каже: "Чекајте, желим да узмем ципеле."

Како је објаснио у интервјуу, агенти су толико јако скочили на њега да су му ципеле спале, а ципеле су му тесне, рекао је Трамп уз осмех за Њујорк Пост.

Он је похвалио особље Тајне службе за њихове херојске поступке и похвалио их што су убили нападача, који се налазио на крову око 130 метара од бине на којој је Трамп говорио.

- Они су урадили фантастичан посао - додао је он - То је надреално за све нас.

(Курир/НY Пост)