Извор:ФОТО: Принтскрин x

Због ТРГОВИНЕ ЉУДИ позната инфлуенсерка завршила на РОБИЈИ

Извор: Нпортал

15.07.2024.

17:05

ОД ПОЗНАТЕ инфлуенсерке до робијашице.

У септембру 2022. године, нестанак Десирре Фреитас и Летицие Маије покренуо је националну потрагу коју су предводиле њихове породице и ФБИ. Мало су знали да су ове две нестале жене живеле под контролом бразилске инфлуенсерке Кат Торрес, која је сада осуђена на осам година затвора због трговине људима и ропства. Узнемирујући детаљи њиховог искуства недавно су изашли на видело, откривајући језиву причу манипулације и експлоатације.

BloombergAdria.com

 

Кат Торрес, некада повезана са холивудском звездом Леонардом ДиЦаприом, представљала се као успешна и духовно даровита инфлуенсерка, хвалећи се својом способношћу предвиђања будућности и својим везама са А-лист звездама. Њени профили на друштвеним медијима приказивали су живот луксуза, пун савета о љубави, wеллнессу и пословном успеху, као и промоције хипнозе, медитације и фитнес програма. Међутим, иза ове сјајне фасаде, она је привлачила рањиве жене у ноћну мрежу контроле и злостављања.

Десирее и Летициа, у свом интервјуу за ББЦ, откриле су како су првобитно биле привучене Катином причом о превазилажењу сиромаштва и дружењу са холивудским елитама. Међутим, њихове наде су биле срушене када су постале затворенице у Катином искривљеном "вештичијем клану". Под њеним утицајем, Десирее је била приморана да ради у локалном стриптиз клубу, док је била изложена "вештичјим ритуалима", а обе жене су биле забрањене да комуницирају једна са другом или напуштају собе без Катине дозволе. Њихове породице и пријатељи покренули су кампању на друштвеним медијима како би их пронашли, не схватајући да су снимци који приказују жене како тврде да су добро направљени под присилом.

Прекретница је дошла када је полиција у Маину, током истраге у новембру 2022. године, приметила потпуну изолацију жена и њихову немогућност слободног говора, подижући црвене заставе о њиховој ситуацији. Тада је у потпуности дошло до изражаја Катина контрола и манипулација над Десирее и Летицијом, сликајући језиву слику ропства модерног доба олакшаног обмањујућим привлачењем утицаја друштвених медија.

Република