Извор:Фото: Принтскрин/Инстаграм/vidojeristovic/АТА имагес

Николина Пишек тражи ЕКСХУМАЦИЈУ тела Видоја Ристовића?

Извор: Нпортал

15.07.2024.

21:33

СВАЂАМА И ЗАПЛЕТИМА у породицама Пишек - Ристовић згледа да се не назире крај.

Николина Пишек тражи ексхумацију тела покојног супруга Видоја Ристовића, који је изненада преминуо у 44. години, тврди њен свекар Витор Ристовић, познатији као Миша Гроф. Он каже да се запрепастио када је од адвоката стигао захтев да је његова снајка поднела званично документацију надлежним органима.

BloombergAdria.com

 

- Тој жени су одређене супстанце појеле мозак. Сад кад вам будем испричао шта је њој пало на памет, бићете шокирани, као што сам и ја. Тражила је ексхумацију тела мог сина. Званично је поднела документацију за то. Сада има на уму да га сахрани у Загребу. Она ме је лично звала и то ми саопштила. Питао сам је због чега то ради. То је лудост. Сигурно она планира да умре, па да је ја сахраним на његовом месту. Замислите када ме је позвала, каже она мени "Ја сам рачунала да сте ви умрли.".На то сам јој рекао да не могу пре ње јер ја не конзумирам то што она узима - тврди Миша.

BloombergAdria.com

 

Према његовим речима, Николина има намеру да Видоје почива у гробници поред њеног оца. - Мој син је сахранио њеног оца и направио му гробно место. Када је умро, он је првим авионом одлетео у Загреб, боравио тамо неколико дана да би се све завршило како треба и вратио се. Ма не знам где је нађе. Ту је почетак краја мог сина када је почео с њом. А какав је то човек био. Она се слика, да вам не кажем како, у базену и шаље слике. Страшно - закључује он.

BloombergAdria.com

 

- Уопште о томе не желим да причам - рекла је она. 

- Ја бих само да он и Видојева бивша супруга Лана Јанковић забораве и на мене, као што су заборавили на постојање Уне, Видојеве кћерке, и коначно нас пусте да на миру живимо свој живот без судова, парница, нереалних потраживања, лажних сведока и претњи. И да коначно у Србији почну да раде свој посао и да би било време да се две и по године након смрти мог супруга коначно догоди оставински поступак - поручила је Николина.

Након Видојеве смрти Николина и њен свекар су на ратној нози. Све је почело због вредне имовине покојног Видоја која се води на име његовог оца, познатог антиквара. 

BloombergAdria.com

 

- Питаћу вас просто, да ли ви и ја сада можемо да делимо вашу имовину? Не можемо! Е, тако и она не може да дели моју имовину! Како, бре, она да дели моју дедовину? Наследио сам кућу у центру града, 18 станова у Цвијићевој. Што је одузето мом деди и враћено мени реституцијом. Наследио сам гробницу на Новом гробљу која вреди пола милиона евра, која је од мермера и бронзе. И сад, како би она могла да дели са мном имовину мог деде и оца, моје мајке? Она да дели, шта да дели, ја ништа не разумем?! Све се води на мене и све је моје - рекао је Ристовић за наш лист.

Ту није био крај. Старији Ристовић је покушао да оспори да Николини и његовој унуци припадне кућа у Загребу која је купљена док је Видоје био жив, али хрватски суд је одбацио такав захтев. Иначе, та вредна некретнина купљена је делимично од готовог новца, а остатак пара је обезбеђен од кредита, који је износио око милион евра. Ко ће покрити трошак и исплату рата кредита, није познато, али Пишекова се недавно уселила у кућу и опремила је по последњој моди.

Курир