Извор:Фото: Профимедиа

СКАНДАЛ У ХРВАТСКОЈ: "Горан ме је хватао за врат и гушио"

Извор: Нпортал

16.07.2024.

11:23

"ПРЕ неколико дана, на звоно стана у Далматинској улици где станујем с породицом, агресивно су почела да звоне двојица мени непознатих мушкараца. Следећа два дана то се поновило."

Хрватска манекенка Татјана Драговић оптужила је свог бившег супруга тенисера Горана Иванишевића за насиље у породици у интервјуу за "Национал". Између осталог, Татјана Драговић тврди и следеће:

- Горан Иванишевић ме хватао за врат и гушио па онда плакао и говорио да није тако мислио. Бојала сам се - казала је она.

Према њеним речима, против ње се годинама води хајка, а разлог је буран развод који је пар имао. Њих двоје већ годинама не могу да се договоре око поделе имовине, па Татјана Драговић сада тврди да је ствар кулминирала:

- Пре неколико дана, на звоно стана у Далматинској улици где станујем с породицом, агресивно су почела да звоне двојица мени непознатих мушкараца. Следећа два дана то се поновило - поручила је она и објаснила да верује да се то догодило је то "почетак застрашивања како би се из тог стана што пре одселила".

BloombergAdria.com

- Симболично је да се тај инцидент догодио у време када је наша кћи Амбер Марија мом бившем супругу формално даровала, а заправо продала исти тај стан у Далматинској улици, који сам јој ја даровала задржавши право доживотног уживања. Па је могуће да је то звоњење усред ноћи означило почетак процеса застрашивања с циљем да се из тог стана иселим. Осим тога стана, ја немам друге имовине - навела је хрватска манекенка и предузетница.

Подсетимо, крајем прошле године Горан Иванишевић је тужио Татјану Драговић и њихову кћерку Амбер Марију због спорног стана. Што се тиче пријаве за породично насиље, казнена пријава је одбачена и о томе сама Татјана није била обавештена чиме је направљен велики пропуст.

BloombergAdria.com

- Овако... Оног тренутка када сам се усудио да потражим новац који сам зарадио пре и током брака, који је Т. Д. (бивша супруга Татјана Драговић, прим. аут.) присвојила мимо свих закона и уговора, постао сам породични насилник и миљеник судова. Сада само још чекам тужбу која би требало да је дотична Т. Д. освојила Вимблдон и две олимпијске медаље, а можда и освојила још неки гренд слем, али то још суд треба да утврди. За све упите и остало, молим да се јавите мојим адвокатима господину Мандићу и господину Станићу који се баве овим случајем већ дуго времена. Уз дужно поштовање, Горан - било је последње што је Иванишевић рекао о овом случају прошле године.

(Национал)