Извор:Фото:Принтсцреен/Јутјуб

БИЛА СА 6 ДЕЦЕНИЈА СТАРИЈИМ Како данас изгледа чувена Миљана

Извор: Нпортал

16.07.2024.

14:50

МИЉАНА Богдановић постала је позната јавности када је учествовала у ријалитију "Парови" са својим 53. године старијим супругом Милојком Божићем.

Причало се да Миљана вара Милојка на његове очи, а о њиховом односу јавност није престајала да прича. 

Богдановићева сада ради као кондуктерка у аутобусима, а према фотографијама на друштвеним мрежама, могло би се рећи да изгледа боље него икад!

То можемо закључити на основу сторија са базена. 

BloombergAdria.com

 

Недавно су домаћи медији посетили Пилатовиће, место где живи Милојко у близини Пожеге: 

- У том периоду она мени каже, ја сам се у тебе заљубила, родиле су се неке емоције. Ја знам да је она девојка, да има неке потребе, и ако мислиш да будеш са мном можеш, али ако ме превариш то је то. Ипак ме је окаљала у Паровима. Други пут када смо изашли из Парова, нисмо се помирили, после тога ме није контактирала. Она мене зна, ја кад се растурим, ја се растурим - изјавио је Милојко па открио да му се удварају млађе жене и девојке: 

- Нуде се преко фејбука, говоре ми да сам леп, а мене је срамота. Од 24 до 40 година ме мувају девојке, шаљу ми свакакве слике. То са Милијаном се десило и ипак није било у реду према деци. Једна ћерка ми није замерила, а друге јесте, мало смо прекинули контакт - био је искрен некадашњи ријалити учесник.

(Курир)