Извор:ФОТО: Принтскрин Инстаграм tijana.dapcevic

ЉУБАВ ДУГА ДВЕ ДЕЦЕНИЈЕ: Он је муж Тијане Дапчевић

Извор: Нпортал

16.07.2024.

15:23

ПЕВАЧИЦА ЈЕ о њему увек говорила лепе речи и није крила своју љубав на први поглед.

Милан Дапчевић, муж популарне певачице Тијане Дапчевић, постао је познат јавности пре две деценије. Њихов брак, иако није био без турбуленција, данас је симбол љубави и подршке. Тијана је недавно поделила фотографију свог супруга са плаже, показујући да је њихова веза и даље јака.

BloombergAdria.com

 

Домаћи медији су писали да је Тијана својевремено Милана ухватила у незгодној ситуацији са конобарицом, али је прешла преко овог излета и никад га више није споменула.

Данас су њих двоје складан пар који се међусобно подржавају. Имају сина Вука, кога заједно васпитавају и бодре кроз живот. Милан се повукао из јавности, али Тијана повремено дели његове фотографије, показујући да је њихова љубав и даље јака.

Тијана је недавно поделила фотографију свог супруга са плаже. Иако су седе прошарале косу и браду Милана, он изгледа одлично, што је навело Тијану да изрази понос и љубав према свом супругу.

Милан и Тијана годинама имају свој бизнис у који су много уложили, а она је једном приликом о томе говорила.

- Можеш да идеш да млатиш орахе, па то они лепо падну, а онда ти не треба она машина за трешење коју си платио много пара. Онда све то иде у машину за сушење, тако да је добро имати плантажу - објаснила је.

Блиц