Извор:Фото: Antonio Ahel/ATAImages

"Била сам ЦРНА ОВЦА породице - одбачена и увређена"

Извор: Нпортал

16.07.2024.

15:55

"Дете које је црна овца је покретач промене!"

Милена Поповић у медијима је дуго присутна, а јавности је постала позната због брака са политичарем Оливером Ивановићем.

Има сина Богдана који је недавно напунио 13 година, а њена веза са Игором Јурићем привлачи много пажње.

О њој се не зна много, осим што је једном приликом говорила да се њена породица бунила када је обелоданила да је у вези са 30 година старијим Оливером.

- Били смо 13 дана у Дубровнику, где смо провели дивно време заједно, и када смо се вратили са тог пута, сутрадан смо одлучили да почнемо да живимо заједно.

Тада сам својим родитељима саопштила да сам у вези са Оливером. Мој отац ме је пустио да кажем до краја све што сам имала и онда ми је рекао: "Ако си ти тако одлучила, у реду. Али да знаш да је твој дечко годину дана старији од твог оца и да, ако желиш да наставиш са њим, мораћеш да бираш између нас и њега. Једно и друго не долази у обзир". Ја сам му поновила да сам сигурна да је Оливер моја срећа и мој живот и истог трена спаковала ствари и изашла напоље - рекла је за "Базар" својевремено Милена, а сада ју је Наташа Беквалац навела да открије нешто непознато о себи.

Певачица је на Инстаграму објавила пост који је многе навео да се замисле.

- Да ли су вам некада ваши рекли да сте црна овца у породици?

BloombergAdria.com

Црна овца је у породици онај који одступа од имиџа породице, ко се понаша другачије од правила и норми које важе у породици.

Црна овца свесна породичне дисфункционалности и токсичности, које када то наглас говори, поставља своје границе, упућује на праву истину и реалност, бива одбачена, увређена и често осрамоћена од родитеља.

Црна овца, како би дошла до суштине дисфункције, почиње да проучава породичну генезу и схвата да се ситуација и односи ПРЕНОСЕ СА ГЕНЕРЕАЦИЈА НА ГЕНЕРАЦИЈУ и она почиње да прекида нефункционалне обрасце и уверења.

Црна овца је прва у генетском низу која почиње да ради ствари другачије, прави другачије изборе, започиње рад на себи, бави се својим траумама, блокадама, занима се за теме које су необичне за остале чланове породице, окреће се спиритуалној пракси, проналази своју аутентичност и говори "НЕ" свему у чему види дисфункцију.

Дете које је црна овца је покретач промене. Ако сте се пронашли у овомо што сам данас поделила са вама, ово је важно да чујете и да знате.

Није проблем у вама. Нисте ви проблем. Никада није било до нас. Наставите да сијате аутентичним сјајем, ма колико другима (макар они били и чланови породице) ваш сјај ишао у очи - написала је Наташа, а у њеним речима се препознала Милена Поповић.

- Та сам - написала је она.