Извор:ФОТО: Antonio Ahel/ATAImages / Принскрин Инст zana__omnia__kraljica / Тиктока nemanemanemaaaa

"Напала ме је мртва пијана, смрдела је на алкохол"

Извор: Нпортал

16.07.2024.

16:39

СИНОЋ ЈЕ на телевизији Пинк умало дошло до физичког обрачуна бивших учесница ријалитија.

Жана је синоћ током журке поводом завршетка "Елите" напала Јелену Маринковић, која је због повреда које јој је направила одмах отишла у полицију и Ургентни центар.

BloombergAdria.com

 

Јелена је непосредно након насртаја на њу новинарима објаснила шта се догодило.

- Не знам, завршавала сам интервју, она је наишла, скочила на мене, ударила ме, бацила ме доле, вукла ме за косу, почупала ми је не знам колико косе... Ја сам у шоку! - рекла је Маринковићева и додала:

- То је заправо она, у ријалитију се само контролисала да би испала дама, сви знају ко је она. Можете по друштвеним мрежама да видите њене наге фотографије, па и порнографске садржаје које сам видела ових дана. Мислим да је жена озбиљно болесна, кажу да је на сваком снимању, па и на финалу, била мртва пијана. Новинари су јој фоткали лименке у торби... Док смо били унутра једном је била толико пијана, прозивали смо је два дана, а онда до краја није попила кап алкохола да би се представила као неко ко је смирен и фин. И сада је мртва пијана, смрдела је на алкохол.

Јелена је говорила и о мотиву Жаниног напада, а затим рекла да иде у полицију.

- Ми смо у ријалитију имале сукоб. Ја јесам скочила на њу, али осим огреботине, она није имала ништа. Онда је фолирала, тражила је красту... Што се мене тиче, ја ћу одмах сада тражити да се позове полиција, зато што мислим да надлежни треба да реагују - рекла је она и додала:

- Толико сам узнемирена, толико ми није добро, гушим се. Нисам могла да дођем до даха јер ме је жена ишутирала, изударала, чупала за косу... Болесна је, верујте ми, ићи ће у затвор због овога - рекла је она медијима.

елеграф/Блиц)