Извор:Фото: Профимедиа

Сваки знак Зодијака има свој НЕСРЕЋАН БРОЈ - избегавајте га

Извор: Нпортал

16.07.2024.

17:04

ПОГЛЕДАЈТЕ који број требате избегавати према вашем знаку...

Астрологија и нумерологија су уско повезане.

Баш зато, на хороскопске знаке бројеви имају велики утицај, баш као и баш као и планете и звезде.

Ови бројеви (које вам данас представљамо) су им несрећни. Погледајте који број требате избегавати према вашем знаку.

BloombergAdria.com

Ован

Ваш несрећни број је 7. Ако сте мислили да је то ваш срећни број, време је да размислите поново. Овај број је срећан за Ракове, па ако имате пријатеље под овим хороскопским знаком, можда сте њихову срећу помешали са својом. Запамтите, избегавајте од сада број 7 - а ако то значи да морате да избегавате пријатеље под тим хороскопским знаком, нека буде тако. Запамтите да су жртве понекад неизбежне.

Бик

Бикови су приземна и озбиљна створења - њихов став без бесмислица је изузетан. Све што радите изгледа велико и важно, чак и ако само правите шољицу кафе или печете торту. Ваши успеси су монументални колико и ваши неуспеси - тако да ваш несрећни број 359 такође мора бити грандиозан. Вероватно не видите овај број пречесто, тако да нема потребе да бринете превише о томе.

Близанци

Несрећни број Близанаца је 8 - његов облик сугерише теме понављања и бесконачности, а ове ствари су вероватно превише досадне за ваш динамичан и страствен знак. Зато ти се тај број баш и не свиђа. Ако планирате да посетите Кину, вероватно би требало да размислите о другој дестинацији јер се у овој земљи сматра да број 8 доноси срећу и просперитет. Размислите о томе да посетите Индију, јер Индијци верују да број 8 уништава односе и мир - шансе да наиђете на њега су мале.

Рак

Ваш несрећни број је 4, који је уједно и најомраженији број у Јапану. Јапанци сматрају овај број несрећним јер је по изговору веома сличан речи "смрт" (схи) - што важи и за неколико других азијских језика и култура. Неки сматрају да је број 4 толико лош да је изостављен из ствари као што су бројеви седишта, спратови и спортски тимови. Као рођени Рак, вероватно ћете наћи заједнички језик са Јапанцима јер се вашем знаку саветује да избегава овај број по сваку цену: његова рутинска енергија је изузетно штетна за ваш интензиван и емоционалан знак.

Лав

Величанствени Лавови као краљеви Зодијака морају имати несрећни број који је краљевски као и они сами. Зато је њихов лош број 13 - краљ несрец́них бројева. То је најчешћи несрећни број у различитим земљама света. Ако сте се целог живота плашили овог броја, требало би да то чините и даље.

Девица

Ваш лош број је 9 - што је повезано са осећањем патње других. У Јапану се сматра несрећним, а разлог за то је што је веома сличан броју 4 (ши), осим што звучи као реч смрт, такође звучи слично речима мучење или патња. Ваш знак је вероватно превише емпатичан и осетљив да би се носио са тако бруталним бројем, па је најбоље да га избегавате по сваку цену.

Вага

Број 0 се често повезује са ништавилом и празнином - због чега је и несрећан број за Вагу. Ваш живот и све што је у вези са њим мора бити пуно смисла, емоција, хармоније и равнотеже. Зато је нула несрећни број вашег знака. Овај број је превише хладан и равнодушан за тако шармантан и доброћудан хороскопски знак, па га свакако избегавајте

Шкорпија

Број 14 се обично повезује са радозналошћу и духовитошћу, али чини се да број није довољно интензиван за ваш знак, који се због невероватне страсти и моц́и често погрешно сматра ватреним (у ствари, Шкорпија је водени знак – али је изузетно емотивна и страствена). Ако не желите да "слаба" енергија броја 14 утиче на вас, избегавајте га по сваку цену.

Стрелац

Стрелци понекад могу бити неопрезни - а број 1 не може да поднесе ту њихову особину. Због тога је број овог знака несретан. Подстиче вас да направите драматичне промене у свом животу и не дозвољава вам да будете оно што јесте. Стрелцима је потребна слобода и способност да рашире крила да би били истински срећни и задовољни. Ако не желите да строга и помало увредљива енергија броја 1 утиче на ваш живот, онда је свакако избегавајте.

Јарац

Ваш несрећни број је 3 - превише је сањив за вас. Ви сте један од најмарљивијих знакова зодијака и фокусирани сте на постизање својих циљева. Сањарење вам је стран концепт. Ако не желите да сањива енергија броја утиче на ваш живот и узрокује да изгубите фокус и одлучност, свакако избегавајте овај број.

Водолија

Ако сте се целог живота плашили броја 13, у праву сте, јер је 13 несрећан број за ваш хороскопски знак. Док ваш срећни број 31 симболизује ред у финансијама, интелигенцију, лојалност и мир, број 13 асоцира на све што негативно утиче на ваш знак. Може донети хаос и пореметити равнотежу, па је добра идеја да покушате да избегнете овај број

Рибе

Рибе, ваш несрећни број је 44. Број 4 се сматра несрећним у неким азијским земљама. Број 44 је повезан са рутином и негативно утиче на сањиву природу вашег знака, пише Магазин Новости.