Извор:Фото: АТА имагес/Петар Милошевић/Зоран Јовановић

НИКО НЕ ЖЕЛИ САРАДЊУ: Инди сви одбијају због Мајановића

Извор: Нпортал

16.07.2024.

17:28

"ЈА САМ стварно имала толико лоше изборе у животу, али ово се граничи с лудилом"

Веза Индире Арадиновић и Зорана Марјановића, супруга убијене певачице Јелене Марјановић, не престаје да интригира јавност, а у медијима се свакодневно могу чути неке нове информације о њиховој љубави. Наиме, након што их је папарацо усликао док уживају на базену, певачица је проговорила о њиховом односу, те открила пикантерије познанства које траје још од 2004, као и емоцијама које постоје још отада.

BloombergAdria.com

 

Убрзо се Инди и преселила код Зорана, а заједничким сликама које је објављује само је потврдила колико су блиски и да ужива у новој вези. Међутим, да и није баш све идеално у њиховом односу, показује то што композитор има велики проблем због певачице.

Да би задовољио Арадиновићкину жељу да се врати на велика врата на музичку сцену, Зоран ради пуном паром у студију код пријатеља, али узалуд.

Како се сазнаје, он покушава да пронађе певача који би с његовом девојком снимио дуетску песму, али му то не полази за руком. Наиме, они с којима је контактирао нису вољни за ту сарадњу.

- Зоран је у шоку да певачи с естраде одбијају хит. Он је направио неколико композиција за Инди, а, између осталих, један дует. Текст, мелодију, аранжман - све је послао на неколико адреса, али ти певачи не желе да снимају дуете. Питање је да ли неће због тренутне ситуације или заиста немају новца. Није му лако, тешко ће он то да изгура. Она жели да пева, нестрпљива је и притиска га - тврди извор "Курира".

BloombergAdria.com

 

Да ли ће ова ситуација утицати на њихов однос, остаје нам да видимо јер је певачица изјавила да јој је каријера на првом месту, те да јој је фокус на послу.

Подсетимо, веза Зорана и Инди није наишла на одобравање, те су је многи коментарисали. Ипак, бивша кошаркашица Милица Дабовић је можда била и најоштрија, рекавши да им се однос граничи с лудилом.

- Ја сам стварно имала толико лоше изборе у животу, али ово се граничи с лудилом - написала је Милица на Инстаграму.

И Зоранова бивша Зорица Митровић се огласила овим поводом:

- Зоран и ја нисмо заједно још од његовог ослобођења из затвора. Они се годинама познају, знам да јој је радио и неке песме. Ја сам желела миран живот и без стреса и свега кроз шта сам пролазила. Она је лепа жена и он никада није крио да мисли да је лепа.

Курир / Република