Извор:Фото: АТА имагес, Профимедиа

ТРУДНА ЈОВАНА СТОЈИЉКОВИЋ: Глумица чека ПРВО ДЕТЕ са колегом

Извор: Нпортал

17.07.2024.

09:08

ГЛУМАЧКИ пар Јована Стојиљковић и Горан Богдан пресрећни су због принове.

Популарна глумица Јована Стојиљковић је у другом стању! Она чека прво дете са својим партнером, глумцем Гораном Богданом са којим је у вишегодишњој вези.

Њи двоје су се појавили заједно на једном догађају у Хрватској, па је било јасно да пар чека прво дете, те да је глумица у поодмаклој трудноћи.

BloombergAdria.com

Да у њихов дом стиже принова пар је вешто скривао од јавности. 

Веза 43-годишњег хрватског глумца и 11 година млађе српске глумица, која је публици најпознатија по улози у филмовима "Јужни ветар" и "Вера", у једном тренутку је прекинура, али су Јована и Горан схватили да не могу једно без другог, те су обновили везу крајем 2021. године, само неколико месеци након раскида.

BloombergAdria.com

Вези су тада наводно пресудиле пословне обавезе, због којих се нису баш виђали, али на крају су се ипак поновно спојили. Њихова љубав родила се 2019. године, а јавност је за романсу сазнала кад се Богдан појавио с великим букетом цвећа након премијере представе у Народном позоришту у Београду, у којој је Јована имала главну улогу. Након тога смо их могли заједно видети на разним догађањима, али о свом приватном животу никада нису желели много да говоре.

Последњи пут заједно су виђени на 52. Фесту у Београду на премијери филма "За данас толико" у ком игра Горан Богдан. 

Глумца је у стопу пратила његова 11 година млађа изабраница, а Горан и Јована су били видно расположени и насмејани. Све време су се држали за руке и, што за њих двоје није уобичајено, јасно показивали колико се воле.

BloombergAdria.com

Подсетимо, Горан и Јована су се упозналина снимању серије "Сенке над Балканом".

(Информер)