Извор:Фото: Јутјуб принтскрин/Novo jutro/Printskrin/Instagram/jeremicjovana

"САМО ВАС ПОСМАТРАМ": Пратиоце изнервирао детаљ код Јоване

Извор: Нпортал

17.07.2024.

09:26

ЈОВАНА Јеремић често је активна на друштвеним мрежама, а овим потезом је "разбеснела" пратиоце.

Јована својим начином обраћања, изјавама и понекад провокативним стајлингом изазове бурне реакције код гледалаца. 

Један део јавности признао је да му се не свиђа начин на који поједници величају Јовану, па и начин на који она то често ради. 

Водитељка јутарњег програма на телевизији "Пинк" је на свом Инстаграму окачила видео на ком мајстор поставља њену слику и написала: 

"Сада присуствујемо једној историјској сцени качења мог портрера. Молим мајстора да центрира овај чувени портрет који је добио награду у Лондону. Зашто се качи портрет? Па када ја нисам код куће, а ту су неки гости који ме не воле, да их мој портрет прогони, да их нервира, а све под насловом: "Само вас посматрам". И када нисам ту ја вас и даље прогоним. Ваша Јована Јеремић - рекла је водитељка.

Водитељка је за ову прилику обукла златну мини сукњу и дубоко деколтирану блузу са шљокицама,а то је резултирало још бурнијим коменатрима. 

"Златна сукња и шљокице усред дана, ужас."

"Ова зена живи у свом цртаном филму и њој је толко добро да ја немам речи."

"Невероватно колико је људи прате и пљују у коментарима,и просто се види колико су изнервирани ови што коментаришу,а она се тако добро забавља и тако је добро забављају ваши коментари. Не заборавите, све то што њој упућујете, уствари се враћа вама као бумеранг,а она ужива и смеје се. Па ти види ко је сад овде луд."

"Боље да си ћеркину слику окачила, а не своју!"

"Дај се среди, погледај каква ти је коса и обуци се пристојно, бар кад ваљаш небулозе да буде лакше гледати те."

#Јована Јеремић #ВИП #Водитељка Јована Јеремић #пратиоци Јована Јеремић #Инстаграм Јована Јеремић #портрет Јована Јеремић